image

Koncept Renault EZ-ULTIMO

S konceptnim automobilom EZ-ULTIMO Renault predstavlja treći i posljednji konceptni automobil koji utjelovljuje budućnost dijeljene mobilnosti. Nakon modela EZ-GO za svakodnevnu gradsku mobilnost i modela EZ-PRO za dostavu na krajnje odredište, Renault se dodatno razvija uz EZ-ULTIMO koncept, sasvim novo rješenje za mobilnost koje nudi jedinstven i povoljan vrhunski doživljaj mobilnosti.

EZ-ULTIMO – stražnji kraj
EZ-ULTIMO – prednji kraj
EZ-ULTIMO – lijeva strana
EZ-ULTIMO – lijeva strana
EZ-ULTIMO – desna strana
EZ-ULTIMO – lijeva strana
EZ-ULTIMO – desna strana, unutrašnjost
EZ-ULTIMO – unutrašnjost
EZ-ULTIMO – unutrašnjost
EZ-ULTIMO – desna strana

koncept EZ-ULTIMO

Potpuno nova vizija dijeljene mobilnosti

Vrhunski doživljaj dostupan svima, u skladu s filozofijom marke Renault.

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

  • EZ-ULTIMO – prednji kraj

Osmišljavanje robotskog vozila

EZ-ULTIMO koncept (u izgovoru: „EASY ULTIMO”) autonomno je, povezano i 100% električno robotsko vozilo. Kao vozilo više klase, korisnicima nudi vrhunski doživljaj mobilnosti različit od svih drugih: put do restorana, prijevoz od zračne luke do hotela ili turističke atrakcije, pa čak i ekskluzivan put u kupovinu. Bilo da se radi o poslu ili zabavi, EZ-ULTIMO koncept dizajniran je za svakoga i simbolizira ideju privatnog, intimnog putovanja.

 

EZ-ULTIMO koncept predstavlja se kao čahura u kojoj do tri putnika može vidjeti grad na drukčiji način, a pritom ne biti vidljivi izvana. U vozilu se mogu osjećati kao kod kuće i gledati u nebo kroz panoramski krov baš kako bi to činili kroz vlastiti prozor.

koncept EZ-ULTIMO

Koncept koji ponovno osmišljava robotsko vozilo iz iznimne perspektive

Kako bi proslavio 120 godina tvrtke Renault, koncept EZ-ULTIMO u potpunosti utjelovljuje tvrtkin DNK i principe „francuski dizajn” i „jednostavan život”.

EZ-ULTIMO – unutrašnjost

Luksuzan i emotivan dizajn

Elegantna i ugodna, prostrana i profinjena kabina nudi vam potpuno novu, vrhunsku viziju dijeljene mobilnosti. Dug i veličanstven profil, dvobojna karoserija i visina od 1,35 metara omogućuju vozilu da se savršeno stopi s gradom.


Unutrašnjost podsjeća na mobilnu dnevnu sobu. Moderna je i pristupačna svima te nudi topao i udoban prostor koji je 100% privatan. Luksuzna unutrašnjost opremljena je otmjenim materijalima poput drva, mramora i kože te je prekrasnog, neo-retro stila koji odaje počast 120 godina postojanja tvrtke Renault.

EZ-ULTIMO – unutrašnjost

Ekskluzivne usluge

Doživljaj visoke klase s konceptom EZ-ULTIMO postat će više od putovanja kada se smjestite. Sve počinje kada napravite rezervaciju, s ekskluzivnim sučeljem i uslugama pomoćnika. Prilazak vozilu i topli doček putnika također pomažu da ovo iskustvo bude zaista jedinstveno.


Kada se smjeste u koncept EZ-ULTIMO, putnicima su na raspolaganju usluge i tehnologije dostojne vrhunskog doživljaja. Kako bi iskoristili slobodno vrijeme, nudi im se opcija ekskluzivnog i prilagođenog sadržaja na tabletu. Svako putovanje postaje prilika za doživljaj.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

EZ-GO – prikaz odozgo

otkrijte

Budućnost dijeljene mobilnosti

otkrijte koncept EZ-GO
EZ-PRO – desna i lijeva strana

otkrijte koncept EZ-PRO

Budućnost gradske dostave

koncept EZ-PRO

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više