image

Koncept Renault EZ-PRO

Budući da ste s vozilom EZ-GO otkrili našu viziju budućnosti, uz koncept EZ-PRO otkrijte budućnost gradske dostave. Autonoman, modularan, povezan i 100% električan. Konceptni automobil nastavlja put vozila EZ-GO i najavljuje budućnost dostave od vrata do vrata za sve tvrtke.

 • EZ-PRO – lijeva strana
 • EZ-PRO – desna strana
 • EZ-PRO – lijeva strana
 • EZ-PRO – prednji i stražnji kraj
 • EZ-PRO – desna strana
 • EZ-PRO – unutrašnjost
 • EZ-PRO – desna strana
 • EZ-PRO – prikaz odozgo
 • EZ-PRO – desna strana
 • EZ-PRO – prednji kraj

Koncept EZ-PRO

Robotsko vozilo za sasvim nov način gradske dostave

U samom središtu grada koncept EZ-PRO predstavlja novi oblik dijeljene, povezane i autonomne mobilnosti, spremne za dostavne izazove budućnosti.

 

Alt Image C28v0

Najava budućnosti dostavnih rješenja

Dizajniran na istim platformama kao i EZ-GO, koncept EZ-PRO namijenjen je za prijevoz i isporuku paketa i usluga u gradu, prilagođen ekosustavu dostave od vrata do vrata.

 

Dok njime upravljaju jedan ili više stručnjaka za dostavu pošiljki, koncept EZ-PRO savršen je alat za ispunjavanje neposrednih potreba poslovnih ili privatnih klijenata. Na siguran način dostavlja naručeni artikl na lokaciju koju je zatražio kupac, na primjer u ormariće koji se mogu otključati pomoću aplikacije za pametne telefone.

 

Prirodno integriran u gradsko okruženje, koncept EZ-PRO podupire protočnost prometa i predstavlja novi oblik mobilnosti koji poštuje pravila, tih je i ne zagađuje te ima pozitivan utjecaj na grad.

EZ-PRO – stražnji kraj

Koncept EZ-PRO

Konceptni automobil utemeljen na potrebama profesionalaca

Otkrijte čitav niz mogućnosti koje nudi ovaj konceptni automobil, posebno dizajniran za profesionalce.

EZ-ULTIMO – lijeva strana

Dizajniran da ispuni praktične zahtjeve

Vjeran DNK-u Renaultova koncepta Easy Life, koncept EZ-PRO autonomna je, povezana, dijeljena platforma koja se sastoji od dva elementa poznata kao kapsule. Za nadgledanje dostave u upravljačkoj se kapsuli nalazi poslovođa, a sljedeća kapsula ili kapsule slijede prvu u načinu „voda“ ili neovisno sve do mjesta isporuke.

 

Kao i u slučaju konceptnog vozila EZ-GO, ovaj model ima velika vrata s prednje strane i stepenicu na uvlačenje kojom se olakšava ulaz djelatnicima.

 

Praktična i funkcionalna, platforma je opremljena kliznim vratima koja se otvaraju prema gore dok se rampa istodobno automatski pozicionira na tlo kako bi olakšala pristup prostoru za utovar.

EZ-PRO – unutrašnjost

Dizajniran prema potrebama poslovođe

Kabina upravljačke kapsule radni je prostor poslovođe. Dizajn je pametna mješavina jednostavnosti, ergonomije i učinkovitosti. Raspoloživi prostor oslobođen je svih nepotrebnih elemenata, a zadržano je samo neophodno.

 

Dizajn je kombinacija udobnosti i praktičnosti, a platforma donosi autonomne funkcije koje poslovođi omogućuju da organizira dostave ili obavi neki od drugih zadataka s dodanom vrijednošću. Prilagodljiva kabina može se koristiti kao mobilni ured u bočnom položaju ili usmjerena prema naprijed radi nadgledanja vožnje, prema potrebi.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Konceptni automobili Renault

OTKRIJTE

Otkrijte naša konceptna vozila

Saznajte više
EZ-GO – prikaz odozgo

Otkrijte

Budućnost urbane mobilnosti

Otkrijte koncept EZ-GO
 • SubPrefooter Icon

  Ovlaštena mreža nadohvat rukeViše od 20 prodajno-servisnih lokacija

 • SubPrefooter Icon

  Pomoć na cesti 24hU Hrvatskoj i Europi

 • SubPrefooter Icon

  Vozite s povjerenjemzahvaljujući jamstvima tvrtke Renault

 • SubPrefooter Icon

  Olakšajte si svakodnevni životuz MY Renault