image

Koncept Renault EZ-GO

Otkrivamo svoju viziju budućnosti u kojoj se mobilnost dijeli s konceptom EZ-GO: autonomnim, električnim, povezanim vozilom. Nadovezujući se na SYMBIOZ, ovaj koncept prva je inkarnacija naše vizije budućnosti osobne mobilnosti.

  • Koncept EZ-GO
  • Koncept EZ-GO
  • Koncept EZ-GO
  • Koncept EZ-GO
  • Koncept EZ-GO – unutrašnjost
  • Koncept EZ-GO
  • Koncept EZ-GO
  • Koncept EZ-GO
  • Koncept EZ-GO
  • Koncept EZ-GO

Koncept EZ-GO

Robotsko vozilo koje transformira odnos između prostora i vremena

U urbanom okruženju koncept EZ-GO prva je inkarnacija autonomne, povezane i dijeljene mobilnosti uz upotrebu električnog motora, bez upravljača ili vozača.

KONCEPT EZ-GO

Dio grada u kretanju

Koncept EZ-GO „robotsko” je vozilo: istodobno vozilo i usluga, dio je urbanog ekosustava. Pozitivno utječe na grad pružajući mobilnost na način obazriv prema urbanom okruženju. 

 

Korištenje ovog autonomnog vozila za javni prijevoz postavlja ga na vodeći položaj u novom, urbanom načinu života. Kao pomagalo za jednostavniji svakodnevni život, koncept EZ-GO svojim putnicima pruža istinski povezan i prilagođen doživljaj.

 

Vrata s prednje strane, ograničena brzina i autonomna vožnja znače da koncept EZ-GO sigurnost putnika stavlja na prvo mjesto. Svjetlosni potpis AD, poruke na osvijetljenom pomičnom zaslonu i vanjski zvukovi vozila jamče sigurnost pješaka u prometu. 

KONCEPT EZ-GO

Koncept EZ-GO

Mobilnost na zahtjev za sve

Autonoman, električan i povezan. Neka vas vodi mnoštvo funkcija.

KONCEPT EZ-GO

Dijeljena kabina bez vozača

Odraz identiteta „Easy Life” tvrtke Renault, koncept EZ-GO svima olakšava kretanje u urbanom okruženju.

 

Inovativnom arhitekturom koncepta EZ-GO i čahurastim stilom Renault je redizajnirao identitet robotskog vozila koje se tako bitno razlikuje od kockastih kutija kakvim ih većina ljudi zamišlja. 

 

Međugeneracijski koncept EZ-GO prije svega predstavlja rješenje koje svima omogućuje mobilnost na mnogobrojne načine.

 

Vrata koncepta EZ-GO smještena s prednje strane olakšavaju pristup i omogućuju ulazak šest osoba u stajaćem položaju. Pristup je olakšan i osobama sa smanjenom mobilnošću ili u kolicima jer za njih postoji namjenska instalacija ili pristupna rampa postavljena na platformu koncepta EZ-GO. Bilo za privatnu, bilo za poslovnu upotrebu, koncept EZ-GO prilagođava se vašim potrebama i svladava izazove gradova budućnosti. 

KONCEPT EZ-GO

Prilagođen i povezan doživljaj

Rezervirajte svoje mjesto i iskusite jedinstveni doživljaj. Koncept EZ-GO prepun je inovacija u kojima će uživati svi putnici.

 

Budući da je povezan, nudi pravu interakciju sa svojim funkcijama: proširena stvarnost na vašem pametnom telefonu, Wi-Fi u vozilu... Postaje vaš osobni asistent povezujući vas s pametnim gradom i pružajući vam informacije o turizmu, zabavi i svim aktivnostima u okolici.

 

Počnite koristiti koncept EZ-GO i stvorite svoj svijet koristeći se različitim alatima za stvaranje okruženja i prilagodbi iznutra i izvana.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

KONCEPT EZ-GO

Otkrijte

Otkrijte naša konceptna vozila

Saznajte više
ponudu vozila Z.E.

Otkrijte

Naša ponuda vozila Z.E.

Renault elektrizira vaš svakodnevni život
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više