image

Grupa Renault

Jedna grupa, jedna alijansa, mnoga partnerstva.

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

Tko smo mi?

Groupe Renault međunarodna je tvrtka francuskog podrijetla s poviješću duljom od 115 godina. Prisutni smo u 128 zemalja, projektiramo, proizvodimo i stavljamo na tržište privatna i komercijalna vozila koja se prodaju kao tri robne marke: Renault, Dacia i RSM.

 

Zahvaljujući našem jedinstvenom savezu i strateškom partnerstvu s Nissanom, četvrti smo najveći proizvođač automobila na svijetu. Zapošljavamo više od 120.000 ljudi diljem svijeta. Svi naši zaposlenici zaljubljenici su u automobilizam.

naši ljudi, naša marka

Naši automobili, naša strast

Groupe Renault

NAŠA GRUPA

Kultna vozila i međunarodna tvrtka koja svoje uporište pronalazi u najdugovječnijoj automobilskoj Alijansi na svijetu. Istražite naše poslovne lokacije, ključne brojke, aktivnosti…

Strategija tvrtke Renault

Za što se zalažemo

Jedan od prioriteta grupe Renault je zalaganje za budućnost. Otkrijte našu viziju i naša rješenja.

 

Povijest tvrtke Renault

NAŠA POVIJEST

Otkrijte povijest Grupe od 1898. do danas.

 

 

Ciljevi tvrtke Renault

Inovativnost

Kako bismo osmislili rješenja za mobilnost budućnosti, radimo na inovacijama u četiri važna područja: električna vozila, povezana vozila, autonomna vozila i usluge mobilnosti.

Renaultov koncept

Potencijali

Pridružiti se grupi Renault znači sudjelovati na osmišljavanju novog koncepta mobilnosti za sve, iskusiti raznolikost bez premca. Provjerite koja vam radna mjesta nudimo!

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više