image

Grupa Renault

Jedna grupa, jedna alijansa, mnoga partnerstva.

Groupe Renault

Tko smo mi?

Groupe Renault međunarodna je tvrtka francuskog podrijetla s poviješću duljom od 115 godina. Prisutni smo u 128 zemalja, projektiramo, proizvodimo i stavljamo na tržište privatna i komercijalna vozila koja se prodaju kao tri robne marke: Renault, Dacia i RSM.

 

Zahvaljujući našem jedinstvenom savezu i strateškom partnerstvu s Nissanom, četvrti smo najveći proizvođač automobila na svijetu. Zapošljavamo više od 120.000 ljudi diljem svijeta. Svi naši zaposlenici zaljubljenici su u automobilizam.

Naši ljudi, naša marka

Naši automobili, naša strast

Groupe Renault

NAŠA GRUPA

Kultna vozila i međunarodna tvrtka koja svoje uporište pronalazi u najdugovječnijoj automobilskoj Alijansi na svijetu. Istražite naše poslovne lokacije, ključne brojke, aktivnosti…

Saznajte više
Strategija tvrtke Renault

Za što se zalažemo

Jedan od prioriteta grupe Renault je zalaganje za budućnost. Otkrijte našu viziju i naša rješenja.

Saznajte više
Povijest tvrtke Renault

NAŠA POVIJEST

Otkrijte povijest Grupe od 1898. do danas.

Saznajte više
Ciljevi tvrtke Renault

Inovativnost

Kako bismo osmislili rješenja za mobilnost budućnosti, radimo na inovacijama u četiri važna područja: električna vozila, povezana vozila, autonomna vozila i usluge mobilnosti.

Saznajte više
Renaultov koncept

Potencijali

Pridružiti se grupi Renault znači sudjelovati na osmišljavanju novog koncepta mobilnosti za sve, iskusiti raznolikost bez premca. Provjerite koja vam radna mjesta nudimo!

Saznajte više
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više