Sustavi za pomoć u vožnji

Uzvišeni užitak u vožnji

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
Pametno osvrtno zrcalo
Nema više problema zbog toga što vam putnik ili prtljaga blokiraju preglednost. Osvrtno zrcalo prima sliku izravno s kamere koja se nalazi na stražnjem prozoru.
Aktivna pomoć u vožnji
Prilagodite način na koji Megane E-Tech 100% electric reagira na različite uvjete u prometu. Sustav pri brzini od 0 do 170 km/h regulira brzinu i održava sigurnosni razmak od vozila ispred vas te drži vaše vozilo u sredini prometne trake. U prometnoj gužvi vozilo se zaustavlja i automatski pokreće, pružajući vam tako veću udobnost i bezbrižnost.

I još mnogo toga...

Megane E-Tech 100% električan – prilagodljiva svjetla LED vision
Prilagodljiva LED svjetla Vision LED (uključujući način rada za maglu)
Sustav automatski prilagođava oblik svjetlosne zrake uvjetima u prometu i vremenskim prilikama kako bi poboljšao vašu udobnost i sigurnost.
Megane E-Tech 100% električan – automatsko prebacivanje prednjih svjetala
Automatsko prebacivanje s dugih na kratka prednja svjetla i obrnuto
Aktivira ga kamera na vrhu vjetrobranskog stakla. Kamera analizira svjetla ovisno o osvijetljenosti i uvjetima u prometu.
100 % električni Renault Megane E-Tech – pomoć pri kretanju na uzbrdici
Pomoć pri kretanju na uzbrdici
Automatski zadržava kočnicu pritisnutom 2 sekunde, dajući vam vremena da skinete nogu s papučice kočnice i pritisnete gas. Sustav se aktivira kad je nagib veći od 3 %.
Megane E-Tech 100% električan – prilagodljivi tempomat
Prilagodljivi tempomat
Pomaže vam u održavanju sigurnog razmaka od vozila ispred vas tijekom vožnje. Sustav koči kada je razmak premali, odnosno ubrzava kada je cesta prazna.
Megane E-Tech 100% električan – tempomat i ograničivač brzine
Tempomat i ograničivač brzine
Upravljajte brzinom pomoću gumba na upravljaču dok vozite. Postavite maksimalnu brzinu kako biste se pridržavali ograničenja brzine na cesti.