Usluge i financiranje

FINANCIJSKA RJEŠENJA ZA VAŠE NOVO VOZILO UZ RENAULT FINANCIAL SERVICES

Financiranje i osiguranje vozila Megane E-Tech 100% electric

Iskoristite posebnu ponudu Renault Fleksi, bezbrižan i fleksibilan oblik financiranja novog vozila, uz mogućnost financiranja putem financijskog leasinga. Atraktivne mjesečne rate u odnosu na klasičan nenamjenski kredit ili financijski leasing omogućuju vam nadogradnju prvotno izabrane razine opreme vašeg vozila Megane E-Tech 100% electric. Nudi mogućnost sklapanja auto i kasko osiguranja po promotivnim cijenama.
Megane E-Tech 100% electric equilibre ev40
  • 4 godišnje rate uz 0% kamata*
  • 5 godina produljenog jamstva
VIŠE O PONUDI
Navedena rata odnosi se na verziju Megane E-Tech 100% electric equilibre ev40. Ponuda vrijedi  za fizičke osobe i male poduzetnike, te obuhvaća dvije godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4., i 5. godinu ili 100 000 km uz Renault Financial Services.
Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga definirani su u suradnji s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Fiksna kamatna stopa iznosi 0,00%, naknada za sklapanje ugovora iznosi 1 % od kupoprodajne cijene vozila (maksimalnai naknada za sklapanje ugovora za potrošače iznosi 146,00 EUR). Period financiranja je 36 mjeseci, učešće iznosi 25,00% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, te se plaća do datuma dospijeća navedenog na obavijesti o dospijeću. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. definira konačne uvjete leasinga odnosno donosi odluku o odobrenju financiranja. 
Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu s potrošačem: 
Kod financiranja putem financijskog leasinga, kupoprodajna cijena vozila iznosi 38.990,00 EURA (informativni prikaz cijene u HRK uz primjenu fiksnog tečaja konverzije 7,53450 kuna za jedan euro = 293.770,16 HRK ), s uključenim PDV-om i PPMV-om (ukoliko je isti primjenjiv). 
U tom slučaju učešće iznosi 9.747,50 EUR, a iznos financiranja je 29.242,50 EUR. Za financiranje u trajanju od 36 mjeseci fiksna kamatna stopa iznosi 0,00 % naknada za sklapanje ugovora iznosi 146,00 EUR, a efektivna kamatna stopa iznosi 0,25 %. Naknada za sklapanje ugovora i učešće plaćaju se prema Pozivu na plaćanje , a leasing rate u iznosu od 9.617,53 EUR i otkupna vrijednost u iznosu od 389,91 EUR plaćaju se do datuma dospijeća navedenog na obavijesti o dospijeću/računu. Ukupan iznos naknada koji potrošač treba platiti ukoliko koristi opciju kupnje u iznosu otkupne vrijednosti je 39.136,00 EUR. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. definira konačne uvjete leasinga odnosno donosi odluku o odobrenju financiranja. 
*Učešće+3 godišnje rate. 
Potrošnja energije : 15,5-16,1 kWh/100 km, emisija CO2: 0 g/km, doseg do 470 km. 
Slika automobila je simbolična.  
        
Plaćanje u 4 godišnje rate uz 0% kamata

Financirajte vozilo u četiri jednake godišnje rate uz promotivnu kamatnu stopu i produljeno jamstvo u trajanju od 5 godina ili 100.000 km, ovisno što nastupi prije.
Financiranje Renault Fleksi

     Odaberite automobil koji stvarno želite.
  • Atraktivne mjesečne rate u odnosu na klasičan nenamjenski kredit ili financijski leasing vam omogućuju nadogradnju izabrane razine opreme ili segmenta vozila.
Unaprijed poznata posljednja uvećana rata (otkupna vrijednost).
  • S fleksibilnim mogućnostima na kraju vašeg ugovora, Renault Fleksi idealan je ako se vaše potrebe promijene jer niste obvezani ugovorom u trajanju dužem od 48 mjeseci.
Mogućnost brže promjene vozila, u korak s brzim tehnološkim razvojem.
  • Promjenom vozila svake tri ili četiri godine vaši troškovi održavanja bit će niži i vaše vozilo će uvijek biti pokriveno jamstvom.
Dodatne usluge koje smanjuju inicijalne troškove.     
Osiguranje vašeg vozila

Po kupnji automobila, najvažnije je osigurati i bezbrižnu upotrebu u godinama koje slijede. Osim obveznog osnovnog osiguranja vozila osiguranja vozila, svakako se preporučuje i ugovaranje police kasko-osiguranja koje vam omogućuje naknadu za materijalnu štetu na vašem vozilu, čak i ako ste je sami prouzročili. Popravak ogrebotina, udubljenja i drugih oštećenja na koje ponekad i ne možemo utjecati, prava su boljka svih vozača i njihovih novčanika. Ugovaranjem kasko-osiguranja osiguravate se i od mnogih drugih materijalnih šteta, kao što su provale, štete od elementarnih nepogoda, loma stakla pa sve do krađa automobila.

Odaberite naše posebno prilagođene paketne ponude osiguranja.     

Pojednostavnite svoja svakodnevna putovanja

Ostanite povezani sa svojim vozilom

Povezane usluge Renault omogućuju vam bezbrižnost u svakodnevnom životu. Preuzmite kontrolu nad svojim automobilom na daljinu i nadzirite svoj domet vožnje. Zakazujte punjenja, planirajte putovanja, pronađite stanice za punjenje na ruti i još mnogo toga.     
Proširite svoj povezani doživljaj

Zaboravite na telefon: openR link s ugrađenim Google sustavom pruža vam intuitivniji i bolje prilagođen doživljaj. Poboljšana navigacija, glasovno upravljanje, pristup omiljenim aplikacijama izravno sa zaslona i dr.

Napravite korak dalje