usluge i financiranje

Financijska rješenja za vaše novo vozilo uz Renault Financial Services.

financiranje i osiguranje vozila Megane E-Tech 100% electric

Iskoristite posebnu ponudu Renault Fleksi, bezbrižan i fleksibilan oblik financiranja novog vozila, uz mogućnost financiranja putem financijskog leasinga. Atraktivne mjesečne rate u odnosu na klasičan nenamjenski kredit ili financijski leasing omogućuju vam nadogradnju prvotno izabrane razine opreme vašeg vozila Megane E-Tech 100% electric. Nudi mogućnost sklapanja auto i kasko osiguranja po promotivnim cijenama.
aktualna ponuda

Odvezite svoj novi Megane E-Tech 100% electric uz državne poticaje.
financiranje Renault Fleksi

Odaberite automobil koji stvarno želite.
  • Atraktivne mjesečne rate u odnosu na klasičan nenamjenski kredit ili financijski leasing vam omogućuju nadogradnju izabrane razine opreme ili segmenta vozila.
Unaprijed poznata posljednja uvećana rata (otkupna vrijednost).
  • S fleksibilnim mogućnostima na kraju vašeg ugovora, Renault Fleksi idealan je ako se vaše potrebe promijene jer niste obvezani ugovorom u trajanju dužem od 48 mjeseci.
Mogućnost brže promjene vozila, u korak s brzim tehnološkim razvojem.
  • Promjenom vozila svake tri ili četiri godine vaši troškovi održavanja bit će niži i vaše vozilo će uvijek biti pokriveno jamstvom.
Dodatne usluge koje smanjuju inicijalne troškove.     
osiguranje vašeg vozila

Po kupnji automobila, najvažnije je osigurati i bezbrižnu upotrebu u godinama koje slijede. Osim obveznog osnovnog osiguranja vozila osiguranja vozila, svakako se preporučuje i ugovaranje police kasko-osiguranja koje vam omogućuje naknadu za materijalnu štetu na vašem vozilu, čak i ako ste je sami prouzročili. Popravak ogrebotina, udubljenja i drugih oštećenja na koje ponekad i ne možemo utjecati, prava su boljka svih vozača i njihovih novčanika. Ugovaranjem kasko-osiguranja osiguravate se i od mnogih drugih materijalnih šteta, kao što su provale, štete od elementarnih nepogoda, loma stakla pa sve do krađa automobila.

Odaberite naše posebno prilagođene paketne ponude osiguranja.     

pojednostavnite svoja svakodnevna putovanja

ostanite povezani sa svojim vozilom

Povezane usluge Renault omogućuju vam bezbrižnost u svakodnevnom životu. Preuzmite kontrolu nad svojim automobilom na daljinu i nadzirite svoj domet vožnje. Zakazujte punjenja, planirajte putovanja, pronađite stanice za punjenje na ruti i još mnogo toga.     
proširite svoj povezani doživljaj

Zaboravite na telefon: openR link s ugrađenim Google sustavom pruža vam intuitivniji i bolje prilagođen doživljaj. Poboljšana navigacija, glasovno upravljanje, pristup omiljenim aplikacijama izravno sa zaslona i dr.

svi detalji vozila Megane E-Tech 100% electric

Megane E-Tech 100% electric – dodatna oprema
Megane E-Tech 100% electric – povezane usluge

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. To se, među ostalim, odnosi na 10“ informativni zaslon s instrumentima i prikazom navigacije, bežično punjenje pametnog telefona, poziv u nuždi i povezanu navigaciju. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


otkrijte ostale Renault modele

Megane Conquest
Megane Conquest
Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
Espace
Espace E-Tech full hybrid