UŽITAK U VOŽNJI

Upravljajte u gradu s lakoćom. Uživajte u krugu okretanja sličnom krugu gradskog vozila od 10.4 m s nagibom stražnjih kotača od 5°.      
okretne vozne osobine
Napredni sustav 4Control* nove generacije pretvara vožnju u senzacionalno iskustvo: pojednostavnjuje upravljanje, povećava okretnost pri nižim brzinama te osigurava stabilnost i sigurnost pri višim brzinama.
jednostavno parkiranje i manevriranje
Sustav 4Control advanced olakšava vožnju u zavojima i polukružno okretanje pri nižim brzinama. Zahvaljujući krugu okretanja od samo 10,1 m, usporedivim s onim gradskih vozila, svaki je manevar dječja igra!
stabilna vožnja
Sustav 4Control advanced pomaže vam na svakom putovanju, čineći vožnju stabilnijom i uglađenijom – bez obzira na brzinu.
TEHNOLOGIJA MULTI-SENSE
4Control advanced - Espace E-Tech full hybrid - Renault
4 načina rada
Odziv i zvuk motora, otpor upravljača, ambijentalno osvjetljenje i postavke zaslona za vozača. Tehnologija MULTI-SENSE nudi četiri načina rada za personaliziran doživljaj vožnje.

SVI DETALJI VOZILA ESPACE

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest