POVEZANE USLUGE

openR link - povezane usluge - Renault Espace E-Tech full hybrid
povezano iskustvo vožnje
openR je jedan od najvećih digitalnih zaslona u vozilu, a sastoji se od dvaju 12-inčnih zaslona ukupne površine od 774 cm². Budući da ga pokreće multimedijski sustav openR link i da su u njega ugrađene Google* usluge, uživat ćete u ekskluzivnom i krajnje dojmljivom iskustvu.
My Renault - povezane usluge - Renault Espace E-Tech full hybrid
My Renault: sve u jednoj aplikaciji
Pomaknite granice mobilnosti uz pomoć osobnog korisničkog računa za My Renault. Povežite se sa svojim vozilom i pristupite brojnim uslugama kao što su:
 • video vodiči sa svim potrebnim informacijama o vašem vozilu Espace E-Tech full hybrid
 • ugovaranje servisnih pregleda
 • funkcije upravljanja vozilom na daljinu: pronađite svoje vozilo uz pomoć pametnog telefona ili daljinski aktivirajte trubu
  povezane usluge - Renault Espace E-Tech full hybrid
  još veća neovisnost
  Pogledajte servisni priručnik i rezervirajte termin online u željenom Renault servisu.

  SVI DETALJI VOZILA ESPACE

  Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

  Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


  OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

  MEGANE CONQUEST
  Megane Conquest