pogonski sklop

E-TECH FULL HYBRID

HIBRID U SVOJEM NAJBOLJEM IZDANJU
Pogonski sklop E-Tech full hybrid s 200 KS je jedan od najučinkovitijih u svojoj kategoriji. Do 1100 km dometa vožnje(1), do 80% gradske vožnje na električni pogon(2), do 40% uštede goriva(3) i nema potrebe za punjenjem jer se baterija sama puni dok usporavate i kočite.
200 ks
1100 km
dometa vožnje
4.6 L/100 km
potrošnje(4)
80%
gradske vožnje na električni pogon
Napomene

(1) Do 1100 km dometa vožnje s punim spremnikom goriva prema standardu WLTP.

(2) Ovisno o napunjenosti baterije i načinu vožnje/Renault interni izvor/2022.

(3) Za pogonski sklop E-Tech full hybrid u usporedbi s pogonskim sklopom mild hybrid, prema WLTP gradskom protokolu/izvor: UTAC i IDIADA/Rujan 2022.

(4) Potrošnja u WLTP kombiniranom ciklusu na verzijama esprit Alpine i iconic.

tehnologija
pogonski sklop - tehnologija - Renault Espace E-Tech full hybrid
E-Tech full hybrid tehnologija
Kombinacijom elektromotora najnovije generacije s učinkovitim motorom s unutarnjim izgaranjem, Renault Espace E-Tech full hybrid nudi do 80% gradske vožnje na električni pogon*, bez potrebe za punjenjem, što je jedina takva tehnologija na tržištu, dizajnirana i razvijena od strane Renault inženjerskih timova i BWT Alpine F& tima. 

* Ovisno o napunjenosti baterije i načinu vožnje/interni izvor: Renault/2022.     

potrošnja
pogonski sklop Renault Espace E-Tech full hybrid
ušteda goriva
E-Tech full hybrid tehnologija uključuje dva ugrađena elektromotra motora pa se motor s unutarnjim izgaranjem rjeđe koristi. Rezultat je do 40% uštede goriva* u usporedbi s vozilom koje ima 100% unutarnje izgaranje.
 
* Za pogonski sklop E-Tech full hybrid u usporedbi s pogonskim sklopom mild hybrid, prema WLTP gradskom protokolu/izvor: UTAC i IDIADA/Rujan 202         
emisije
ušteda energije - Renault Espace E-Tech full hybrid
smanjene štetne emisije
Renault Espace E-Tech full hybrid značajno smanjuje CO2 emisije i potrošnju goriva s automatskim prebacivanjem vozila na struju, kad god je to moguće.

SVI DETALJI VOZILA ESPACE

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest