multimedijski sustav s ugrađenim google uslugama

Multimedijski sustav openR link vašeg vozila Espace E-Tech full hybrid uključuje Google usluge(1,2).Prilagodite temperaturu, isplanirajte rutu, promijenite glazbu i mnogo toga drugog uz pomoć vlastitog glasa! Multimedijski sustav openR link uključuje sljedeće značajke:
navigacija - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
navigacija u stvarnom vremenu
Izbjegnite neugodna iznenađenja kao što su blokirane prometnice, dvosmjerne ulice koje su odnedavno jednosmjerne, privremena odstupanja i promjene u prometu... Budući da se neprestano ažurira preko usluge Google Maps(1), navigacijski sustav pruža vam precizne prometne informacije, čak i u slučaju nestanka mrežnog signala.
glasovno upravljanje - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
glasovno upravljanje
Uz pomoć glasovnog pomoćnika Google(3) možete upravljati značajkama vozila bez skretanja pogleda s ceste ili pomicanja ruku s upravljača. Da biste telefonirali, poslali poruku prijateljima, slušali glazbu, postavili podsjetnike ili prilagodili temperaturu u automobilu, dovoljno je izreći naredbu za Google.

(1) Google i Google Maps zaštitni su znaci društva Google LLC. Dostupno u razdoblju od 5 godina.  

(2) Ovisno o inačici.

(3) Google i Google Assistant zaštitni su znaci društva Google LLC.


svi detalji vozila Espace E-Tech full hybrid

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


otkrijte ostale Renault modele

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid