ekskluzivna verzija esprit Alpine

još odvažniji izgled
Verzija esprit Alpine lako je prepoznatljiva po ekskluzivnoj mat sivoj Satin Schiste, sportskom prednjem spojleru i crnoj kvadratičastoj rešetki,a cjelokupni vanjski izgled nadopunjen je naplatcima 20” Daytona. U unutrašnjosti se ističu presvlake od tkanine Alcantara® s plavim prošivima na naslonu sjedala, dok je upravljač presvučen kombinacijom tkanine Alcantare i nappa kože i ukrašen crveno/bijelo/plavim šavovima.

svi detalji vozila Espace E-Tech full hybrid

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


otkrijte ostale Renault modele

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid