Renault EASY DRIVE

Zahvaljujući sustavima pomoći pri parkiranju i vožnji, kao što je EasyPark Assist, vozite potpuno bezbrižno.

Naše tehnologije za pomoć u vožnji

Naša tehnologija omogućuje vam održavanje sigurnosnog razmaka tijekom gradske vožnje ili pri malim brzinama.

Pomoć u vožnji

Pomoć u vožnji na autocesti

Budite potpuno bezbrižni u prometu! Sustav pomoći u vožnji prilagođava vašu brzinu kako biste održali sigurnosni razmak od vozila ispred sebe i drži automobil na ispravnoj ruti. Sustav se aktivira u prometnim gužvama i upravlja postepenim zaustavljanjem vozila te ga ponovno pokreće kad se promet nastavi.

Prilagodljivi tempomat

Prilagodljivi tempomat

Upravljajte razmakom između svog i vozila ispred sebe. Sustav određuje minimalni razmak i usporava vozilo u slučaju premalog razmaka te ga ubrzava kad na cesti ima dovoljno prostora.

I noću i danju na cestama i autocestama

Ostanite oprezni uz naše sustave za pomoć u vožnji

Head-up zaslon

Head-up zaslon

Ne skidajte pogled s ceste! Brzina, navigacija, sustavi pomoći u vožnji... Dobijte sve informacije o vožnji zahvaljujući sklopivom zaslonu visoke razlučivosti iznad instrumentne ploče.

Tempomat – ograničivač brzine

Tempomat – ograničivač brzine – Renault EASY DRIVE

Jednostavno upravljajte brzinom zahvaljujući sustavu ograničivača brzine. Pomoću gumba na upravljaču postavite maksimalnu brzinu i poštujte pravila na cesti.

Automatsko prebacivanje između dugih i kratkih svjetala

Automatsko prebacivanje između dugih i kratkih svjetala

Optimalno koristite prednja svjetla prema uvjetima vožnje i izbjegnite zaslijepljivanje drugih vozača. Ovaj sustav s kamerom na vrhu vjetrobranskog stakla analizira izvore svjetla i automatski izmjenjuje duga i kratka svjetla, ovisno o osvjetljenju i uvjetima u prometu.

Naši sustavi pomoći pri parkiranju

Uz naše tehnologije parkiranje je lako

EasyPark Assist

EasyPark Assist – Renault EASYDRIVE

Zavolite paralelno parkiranje! Pomoću prednjih, stražnjih i bočnih senzora na vozilu, ovaj poluautonomni sustav pomoći pri parkiranju mjeri dostupan prostor i uparkirava vozilo. Vi trebate samo upravljati papučicom gasa, kočnicama i brzinama. Sustav EasyPark Assist može vam pomoći i voziti unatrag... Samo trebate pitati!

Stražnja kamera

Stražnja kamera

Potpuno sigurno vozite unatrag! Čim počnete upravljati vozilom, kamera za vožnju unatrag prikazuje stražnji dio vašeg vozila na višenamjenskom zaslonu, a linije na zaslonu usmjeravaju vas kako biste izbjegli prepreke i udare.

Kamera 360°

Kamera od 360° – Renault EASYDRIVE

Uz pogled od 360° u stvarnom vremenu, jednostavno izbjegnite prepreke oko vozila, čak i na pločniku, i jednostavno parkirajte u najužim mjestima.

Sustav pomoći pri parkiranju sprijeda

Kamera od 360° – Renault EASYDRIVE

Kako bi parkiranje bilo olakšano, sustav pomoću zvučnih signala vozaču ukazuje na udaljenost prepreka oko vozila, čak i kad one nisu vidljive, a zvučni se signali ubrzavaju kada se vozilo približava preprekama.

Pregledajte korisničke vodiče za naša vozila

Trebate li više informacija?

Renault Connect

Ostanite povezani u vožnji

otkrijte Renault CONNECT
Sigurnost vozila Renault

Vaša je sigurnost naš prioritet

otkrijte sigurnost vozila Renault

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više