Renault EASY DRIVE

Zahvaljujući sustavima pomoći pri parkiranju i vožnji, kao što je EasyPark Assist, vozite potpuno bezbrižno.

Naše tehnologije za pomoć u vožnji

Naša tehnologija omogućuje vam održavanje sigurnosnog razmaka tijekom gradske vožnje ili pri malim brzinama.
Pomoć u vožnji
Pomoć u vožnji
Budite potpuno bezbrižni u prometu! Sustav pomoći u vožnji prilagođava vašu brzinu kako biste održali sigurnosni razmak od vozila ispred sebe i drži automobil na ispravnoj ruti. Sustav se aktivira u prometnim gužvama i upravlja postepenim zaustavljanjem vozila te ga ponovno pokreće kad se promet nastavi.
Prilagodljivi tempomat
Prilagodljivi tempomat
Upravljajte razmakom između svog i vozila ispred sebe. Sustav određuje minimalni razmak i usporava vozilo u slučaju premalog razmaka te ga ubrzava kad na cesti ima dovoljno prostora.

I noću i danju na cestama i autocestama

Ostanite oprezni uz naše sustave za pomoć u vožnji
Head-up zaslon
Head-up zaslon
Ne skidajte pogled s ceste! Brzina, navigacija, sustavi pomoći u vožnji... Dobijte sve informacije o vožnji zahvaljujući sklopivom zaslonu visoke razlučivosti iznad instrumentne ploče.
Tempomat – ograničivač brzine
Tempomat – ograničivač brzine
Jednostavno upravljajte brzinom zahvaljujući sustavu ograničivača brzine. Pomoću gumba na upravljaču postavite maksimalnu brzinu i poštujte pravila na cesti.
Automatsko prebacivanje između dugih i kratkih svjetala
Automatsko prebacivanje između dugih i kratkih svjetala
Optimalno koristite prednja svjetla prema uvjetima vožnje i izbjegnite zaslijepljivanje drugih vozača. Ovaj sustav s kamerom na vrhu vjetrobranskog stakla analizira izvore svjetla i automatski izmjenjuje duga i kratka svjetla, ovisno o osvjetljenju i uvjetima u prometu.

Naši sustavi pomoći pri parkiranju

Parkirajte brez težav z našimi tehnologijami
EasyPark Assist
EasyPark Assist
Zavolite paralelno parkiranje! Pomoću prednjih, stražnjih i bočnih senzora na vozilu, ovaj poluautonomni sustav pomoći pri parkiranju mjeri dostupan prostor i uparkirava vozilo. Vi trebate samo upravljati papučicom gasa, kočnicama i brzinama. Sustav EasyPark Assist može vam pomoći i voziti unatrag.
Stražnja kamera
Stražnja kamera
Potpuno sigurno vozite unatrag! Čim počnete upravljati vozilom, kamera za vožnju unatrag prikazuje stražnji dio vašeg vozila na višenamjenskom zaslonu, a linije na zaslonu usmjeravaju vas kako biste izbjegli prepreke i udare.
Kamera 360°
Kamera 360°
Uz pogled od 360° u stvarnom vremenu, jednostavno izbjegnite prepreke oko vozila, čak i na pločniku, i jednostavno parkirajte u najužim mjestima.
Sustav pomoći pri parkiranju sprijeda
Sustav pomoći pri parkiranju sprijeda
Kako bi parkiranje bilo olakšano, sustav pomoću zvučnih signala vozaču ukazuje na udaljenost prepreka oko vozila, čak i kad one nisu vidljive, a zvučni se signali ubrzavaju kada se vozilo približava preprekama.
Pregledajte korisničke vodiče za naša vozila

Trebate li više informacija?

Renault Connect
otkrijte Renault CONNECT
Sigurnost vozila Renault
Vaša je sigurnost naš prioritet