Fleksi - više od financiranja

Fleksi pristupačan je i fleksibilan koncept nabave novog vozila putem financijskog leasinga. Omogućene su vam atraktivne mjesečne rate zahvaljujući uvećanoj rati (otkupnoj vrijednosti) na kraju financiranja koje može trajati od 36 ili 48 mjeseci.
Fleksi

Financiranje prilagođeno vama.

Fleksi omogućuje vam prilagođenu vrstu financiranja. Prilagođava se vašim željama i potrebama u tri glavne točke financiranja - pri odabiru učešća, mjesečne rate i otkupne vrijednosti.
Prednosti koje vam donosi Fleksi:
Odaberite automobil koji stvarno želite.
  • Atraktivne mjesečne rate u odnosu na klasičan nenamjenski kredit ili financijski leasing vam omogućuju nadogradnju izabrane razine opreme ili segmenta vozila.  
Fleksibilnost na kraju financiranja.
  • S fleksibilnim mogućnostima na kraju vašeg ugovora, Fleksi je idealan ako se vaše potrebe promijene jer niste obvezani ugovorom u trajanju dužem od 60 mjeseci.  


Mogućnost brže promjene vozila, u korak s brzim tehnološkim razvojem.
  • Promjenom vozila svake tri ili četiri godine vaši troškovi održavanja bit će niži i vaše vozilo će uvijek biti pokriveno jamstvom.  

Dodatne usluge koje smanjuju inicijalne troškove.    
* Mogućnost korištenja 2. i 3. opcije od strane klijenta ovisi o ispunjenju zakonskih pretpostavki te zahtjeva dobavljača, leasing društva/kreditora koji će postojati po isteku financiranja.

saznajte više o Fleksi konceptu

1. Što je Fleksi?
Fleksi je pristupačan i fleksibilan koncept nabave novog vozila putem financijskog leasinga. Omogućene su vam atraktivne mjesečne rate zahvaljujući uvećanoj rati (otkupnoj vrijednosti) na kraju financiranja koje može trajati od 36 ili 48 mjeseci.
2. Zašto Fleksi?
S fleksibilnim opcijama na kraju vašeg ugovora, Fleksi idealan je ako se vaše potrebe promijene jer niste obvezani ugovorom u trajanju dužem od 48 mjeseci te vam daje mogućnost brže promjene vozila, u koraku s brzim tehnološkim razvojem vozila.
3. Kako funkcionira Fleksi?
U početku plaćate učešće koje umanjuje iznos financiranja i smanjuje mjesečnu ratu ,također, iznos vrijednosti svojeg postojećeg vozilo možete koristiti kao dio učešća u nabavi novog vozila ukoliko se odlučite za prodaju prema našoj ovlaštenoj mreži. Financiranje uključuje zadnju uvećanu ratu (otkupnu vrijednost) čiji iznos ovisi o odabranom roku financiranja, što vam omogućuje atraktivne mjesečne rate u odnosu na klasičan nenamjenski kredit ili financijski leasing.  
4. Što se događa nakon isteka financiranja?
Fleksi koncept vam nudi 3 mogućnosti pri isteku financiranja: 
  1. Promijenite postojeće vozilo za novo sukladno mogućnostima i u dogovoru s našom ovlaštenom Renault mrežom; 
  2. Otkupnu vrijednost otplatite ili refinancirajte sukladno vama dostupnim mogućnostima u datom trenutku. 
  3. Zatvorite financiranje plaćanjem posljednje uvećane rate (otkupnu vrijednost) i zadržite vozilo.
5. Što je ugovorna otkupna vrijednost vozila?
To je otkupna vrijednost navedena u ugovoru o leasingu, koja dospijeva na kraju financiranja (kao zadnja uvećana rata). Iznos otkupne vrijednost ovisi o odabranom roku financiranja uz ograničenje do 25.000 prijeđenih kilometara godišnje.
6. Što u slučaju da je vrijednost mog vozila na kraju financiranja viša od ostatka vrijednosti?
Ako je vozilo dobro održavano i tržišni uvjeti za prodaju vozila povoljni, vrijednost vašeg vozila bit će veća od vrijednosti zadnje uvećane rate (otkupne vrijednosti). U slučaju da na kraju ugovora odlučite promijeniti postojeće vozilo za novo, razliku u vrijednosti možete iskoristiti kao učešće ili zadržati.

otkrijte više

Financijska rješenja
financijska rješenja