osiguranje

Ukoliko se odlučite za Mobilize Financial Services, ostvarujete dodatne pogodnosti za osiguranje vozila ovisno o odabranom paketu u suradnji s Croatia osiguranjem.

Croatia osiguranje

Croatia osiguranje je lider na domaćem tržištu osiguranja s tradicijom duljom od 135 godina te danas predvodi inovativne trendove u industriji i digitalizaciji poslovanja.
Vaši projekti, naša rješenja
AO (automobilska odgovornost)
Posebni paketi osiguranja samo uz Mobilize Financial Services Uz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti ostvarujete 5% popusta na jednokratno plaćanje. U slučaju online ugovaranja police ostvarujete 7,7% zelenog popusta, a digitalna polica stiže na vašu e-mail adresu te može biti korištena na tehničkom pregledu, ali i prilikom policijske kontrole ili prometne nesreće.
Vaši projekti, naša rješenja
AK (auto kasko)
Ovlašteni Renault partner servisi rješavaju štete na vašem vozilu brzo i jednostavno. Ostvarujete pravo na korištenje zamjenskog vozila u periodu popravka ukoliko imate ugovoren puni kasko. Ostvarujete mogućnost ugovaranja pokrića prema vlastitim potrebama. Samostalna procjena – brzo i efikasno procijenite štetu putem vašeg mobilnog uređaja.

Mobilize Financial Services i produljeno jamstvo

saznajte više o našim ostalim uslugama

Vaši projekti, naša rješenja
vaši projekti, naša rješenja
Nudimo vam financijska rješenja prilagođena vašim potrebama.
Produljeno jamstvo
produljeno jamstvo
Odaberite bezbrižnost, bez obzira na to je li riječ o starom ili novom vozilu.