TWINGO Electric citadine électrique

TWINGO E-TECH ELECTRIC

Otkrijte 6 razloga za kupnju električnog vozila Renault

Sada u električnoj verziji, Twingo E-Tech electric izvrstan je gradski automobil!

Iako je sada dostupan u novoj, potpuno električnoj verziji, Twingo E-Tech electric ostaje vjeran očaravajućem, pametnom i prilagodljivom dizajnu zbog kojeg je toliko popularan. Uhvatite se u koštac s gradskim prometom spretno i u stilu u električnom Twingo E-Tech electric!

Twingo E-Tech electric odlikuje se novim 100 % električnim identitetom.

Električni gradski automobil TWINGO – motor

Još više zabave!

Ne volite voziti u gradu? Uz Twingo E-Tech electric, gradski promet nikad nije bio jednostavniji. Twingo E-Tech electric ima 60 kW* (82 KS) snage i zakretni moment od 160 Nm*, sve u kompaktnom formatu i s najboljim krugom okretanja u svojoj klasi. Spaja agilnost i upravljanje gradskog automobila sa živahnošću električnog motora. 

 

Twingo E-Tech electric koji je apsolutno vjeran svom Twingo E-Tech electric identitetu!

Mali električni automobil TWINGO

Još udobniji!

Twingo E-Tech electric ima način vožnje B s tri razine regerativnog kočenja za svaku upotrebu.

 

Najviša razina kočenja savršena je za gradsku vožnju. Omogućuje vam manju upotrebu kočnice i regeneraciju snage, što olakšava svakodnevnu vožnju. Čim otpustite papučicu gasa, automobil će se prebaciti na regenerativno kočenje. Zaslužili ste odmoriti nogu!

 

Na autocesti odaberite razinu ravnomjernog kočenja i vozite kao da ste uključili funkciju coasting. Uživajte u opuštenoj vožnji!

Električni gradski automobil TWINGO – punjenje

Vožnja na električni pogon nikada nije bila jednostavnija.

Potpuno novi Twingo E-Tech electric opremljen je baterijom od 22 kWh koja nudi domet vožnje do 190 km u WLTP punom ciklusu*i 270 km u WLTP gradskom ciklusu*. Dovoljno da preživite tjedan bez problema!

 

Aktivirajte ECO način da biste ograničili stopu ubrzanja i postavili maksimalnu brzinu na autocesti. Time možete uživati u dometu vožnje do 225 km.


Trebate pauzu? Pomoću punjača Chameleon možete napuniti svoj Twingo E-Tech electric doma, na poslu ili na postaji za punjenje s istosmjernom strujom (22 kW AC). Napunite 80 %* vozila za samo jedan sat, odnosno približno 80 km dometa vožnje za 30 minuta. To je bila kratka pauza!
 

Povezane usluge – unutrašnjost električnog vozila TWINGO

Naše su povezane usluge osmišljene tako da olakšaju vaš svakodnevni život.

Uživajte u potpunom multimedijskom doživljaju uz Renault CONNECT! Zakažite svoje sljedeće punjenje, upravljajte razinom baterije, pogledajte domet vožnje i prikažite najbližu postaju za punjenje... Na 7-inčnom multimedijskom sustavu ili putem aplikacije MY Renault uživajte u električnim povezanim uslugama koje su osmišljene za optimizaciju vaših putovanja u vozilu Twingo E-Tech electric.

 

Svakodnevna električna vožnja nikada nije bila jednostavnija!

prednosti

Ostao je vjeran svojoj legendarnoj osobnosti.

verzije

Odaberite verziju vozila Twingo E-Tech electric koja vam najviše odgovara

equilibre

equilibre

  • Električni motor
techno

techno

  • Električni motor
Urban Night

Urban Night

  • Električni motor

verzija

Novi Twingo Urban Night

ograničena serija vozila Twingo urban night

ograničena serija

Novi Twingo Urban Night

Ograničena serija vozila Twingo Urban Night osvaja gradske ulice svojim jedinstvenim stilom.

* Ciklus za gradsku vožnju prema standardu WLTP odgovara gradskom udjelu standardiziranog ciklusa. Puni ciklus prema standardu WLTP predstavlja standardizirani ciklus. Sastoji se od 57 % gradske vožnje, 25 % vožnje u predgrađima i 18 % vožnje na autocesti.

Svi detalji vozila Twingo E-Tech electric

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Sve prikazane cijene su maloprodajne preporučene cijene. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča i drugih sirovina, neki elementi opreme prikazani na internet stranici ili u brošuri trenutno nisu dostupni. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Renault modele

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više