TWINGO Electric citadine électrique

TWINGO E-TECH ELECTRIC

već od 140.800 HRK

Odvezite svoj Twingo E-Tech electric uz posebnu ponudu

  • Renault TWINGO Electric

Odvezite Twingo E-Tech electric već od 89.900 kn ili 899 kn/mj uz državne poticaje!

Otkrijte bogato opremljen Twingo E-Tech electric s automatskim klima-uređajem, multimedijskim sustavom sa 7-inčnim zaslonom i dosegom do 270 km.

Sada u električnoj verziji, Twingo E-Tech electric izvrstan je gradski automobil!

Iako je sada dostupan u novoj, potpuno električnoj verziji, Twingo E-Tech electric ostaje vjeran očaravajućem, pametnom i prilagodljivom dizajnu zbog kojeg je toliko popularan. Uhvatite se u koštac s gradskim prometom spretno i u stilu u električnom Twingo E-Tech electric!

Twingo E-Tech electric odlikuje se novim 100 % električnim identitetom.

  • Električni gradski automobil TWINGO – motor

Još više zabave!

Ne volite voziti u gradu? Uz Twingo E-Tech electric, gradski promet nikad nije bio jednostavniji. Twingo E-Tech electric ima 60 kW* (82 KS) snage i zakretni moment od 160 Nm*, sve u kompaktnom formatu i s najboljim krugom okretanja u svojoj klasi. Spaja agilnost i upravljanje gradskog automobila sa živahnošću električnog motora. 

 

Twingo E-Tech electric koji je apsolutno vjeran svom Twingo E-Tech electric identitetu!

  • Mali električni automobil TWINGO

Još udobniji!

Twingo E-Tech electric ima način vožnje B s tri razine regerativnog kočenja za svaku upotrebu.

 

Najviša razina kočenja savršena je za gradsku vožnju. Omogućuje vam manju upotrebu kočnice i regeneraciju snage, što olakšava svakodnevnu vožnju. Čim otpustite papučicu gasa, automobil će se prebaciti na regenerativno kočenje. Zaslužili ste odmoriti nogu!

 

Na autocesti odaberite razinu ravnomjernog kočenja i vozite kao da ste uključili funkciju coasting. Uživajte u opuštenoj vožnji!

  • Električni gradski automobil TWINGO – punjenje

Vožnja na električni pogon nikada nije bila jednostavnija.

Twingo E-Tech electric opremljen je baterijom od 22 kWh, koja omogućuje domet vožnje do 270 km* u gradskom ciklusu* prema standardu WLTP i 190 km u punom ciklusu* prema standardu WLTP. Dovoljno da preživite tjedan bez problema!


Aktivirajte ECO način da biste ograničili stopu ubrzanja i postavili maksimalnu brzinu na autocesti. Time možete uživati u dometu vožnje do 225 km.


Trebate pauzu? Pomoću punjača Chameleon možete napuniti svoj Twingo E-Tech electric doma, na poslu ili na postaji za punjenje s istosmjernom strujom (22 kW AC). Napunite 80 %* vozila za samo jedan sat, odnosno približno 80 km dometa vožnje za 30 minuta. To je bila kratka pauza!
 

domet vožnje i punjenje
  • Povezane usluge – unutrašnjost električnog vozila TWINGO

Naše su povezane usluge osmišljene tako da olakšaju vaš svakodnevni život.

Uživajte u potpunom multimedijskom doživljaju uz Renault CONNECT! Zakažite svoje sljedeće punjenje, upravljajte razinom baterije, pogledajte domet vožnje i prikažite najbližu postaju za punjenje... Na 7-inčnom multimedijskom sustavu ili putem aplikacije MY Renault uživajte u električnim povezanim uslugama koje su osmišljene za optimizaciju vaših putovanja u vozilu Twingo E-Tech electric.

 

Svakodnevna električna vožnja nikada nije bila jednostavnija!

Renault CONNECT

prednosti

Ostao je vjeran svojoj legendarnoj osobnosti.

verzije

Odaberite verziju vozila Twingo E-Tech electric koja vam najviše odgovara

LIFE

LIFE

već od 140.800 HRK
ZEN

ZEN

već od 155.800 HRK
INTENS

INTENS

već od 167.800 HRK

* Ciklus za gradsku vožnju prema standardu WLTP odgovara gradskom udjelu standardiziranog ciklusa. Puni ciklus prema standardu WLTP predstavlja standardizirani ciklus. Sastoji se od 57 % gradske vožnje, 25 % vožnje u predgrađima i 18 % vožnje na autocesti.

Svi detalji vozila Twingo E-Tech electric

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Otkrijte ostale Renault modele

ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
već od 246.900 HRK
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
već od 141.900 HRK
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HIBRID
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HIBRID
već od 230.600 HRK

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više