Sustavi za pomoć u vožnji

Uzvišeni užitak u vožnjiMegane E-Tech 100% electric

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

Pametno osvrtno zrcalo

Nema više problema zbog toga što vam putnik ili prtljaga blokiraju preglednost. Osvrtno zrcalo prima sliku izravno s kamere koja se nalazi na stražnjem prozoru.

100 % električni Renault Megane E-Tech – aktivna pomoć u vožnji

Aktivna pomoć u vožnji

Prilagodite način na koji Megane E-Tech 100% electric reagira na različite uvjete u prometu. Sustav pri brzini od 0 do 170 km/h regulira brzinu i održava sigurnosni razmak od vozila ispred vas te drži vaše vozilo u sredini prometne trake. U prometnoj gužvi vozilo se zaustavlja i automatski pokreće, pružajući vam tako veću udobnost i bezbrižnost.

I još mnogo toga...

Megane E-Tech 100% električan – prilagodljiva svjetla LED vision

Prilagodljiva LED svjetla Vision LED (uključujući način rada za maglu)

Sustav automatski prilagođava oblik svjetlosne zrake uvjetima u prometu i vremenskim prilikama kako bi poboljšao vašu udobnost i sigurnost.

Megane E-Tech 100% električan – automatsko prebacivanje prednjih svjetala

Automatsko prebacivanje s dugih na kratka prednja svjetla i obrnuto

Aktivira ga kamera na vrhu vjetrobranskog stakla. Kamera analizira svjetla ovisno o osvijetljenosti i uvjetima u prometu.

100 % električni Renault Megane E-Tech – pomoć pri kretanju na uzbrdici

Pomoć pri kretanju na uzbrdici

Automatski zadržava kočnicu pritisnutom 2 sekunde, dajući vam vremena da skinete nogu s papučice kočnice i pritisnete gas. Sustav se aktivira kad je nagib veći od 3 %.

Megane E-Tech 100% električan – prilagodljivi tempomat

Prilagodljivi tempomat

Pomaže vam u održavanju sigurnog razmaka od vozila ispred vas tijekom vožnje. Sustav koči kada je razmak premali, odnosno ubrzava kada je cesta prazna.

Megane E-Tech 100% električan – tempomat i ograničivač brzine

Tempomat i ograničivač brzine

Upravljajte brzinom pomoću gumba na upravljaču dok vozite. Postavite maksimalnu brzinu kako biste se pridržavali ograničenja brzine na cesti.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više