CAPTUR

Uhvati život!


Uživajte u dodatnoj udobnosti

Odmorite se na ekskluzivnim sjedalima u tekstilu Outdoor ograničene serije Renaulta CAPTUR Outdoor! Uronite u njegov sportski, privlačan ambijent s crvenom oblogom instrumente ploče, grafitnim umetcima na ploči upravljača, kromiranim pragovima vrata i prednjim tepisima.

Odvažite se na avanturu

Renault CAPTUR Outdoor napravljen je za avanturu. S kontrolom prianjanja Extended Grip i posebno dizajniranim gumama imate mogućnost biranja sustava prianjanja – „Cesta“, „Rastresito tlo“ ili „Expert“ – i optimizirate prianjanje kotača na suhim, snježnim ili blatnim cestama. Krenite makadamskom cestom bezbrižno!

Čini život lakšim

Avanture su zabavne, osobito kada ste dobro opremljeni. Osigurali smo vam sve da bi vam život bio lakši: R-LINK, umrežena navigacija, klima-uređaj, pomoć pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag… Renault CAPTUR Outdoor spreman je za avanturu.

Sve verzije

CAPTUR

Odaberite verziju i pogledajte značajke

*Odnosi se na CAPTUR Authentique Energy TCe 90 Stop&Start. Preporučena cijena bez trošarine. Za izračun krajnje cijene kliknite na link "Trošarina". Cijene su preporučene od strane distributera i koriste samo u informativne svrhe. Za ponudu se obratite u najbliži ovlašteni Renaultov prodajni salon. Cijena je u skladu s trenutno važećom posebnom ponudom. Više o ponudi. Slike su simbolične.