MOTORI VOZILA CAPTUR

E-TECH FULL HYBRID

E-Tech full hybrid 145
Captur je sada dostupan u inačici E-Tech full hybrid 145 čija napredna hibridna tehnologija pomaže smanjiti potrošnju goriva u vožnji. Hibridna inačica automatski se pokreće u 100 % električnom načinu rada i ne treba je puniti. Budući da vozilo prikuplja energiju kočenja i usporavanja, samostalno se puni svakim otpuštanjem pritiska s papučice gasa. Novi hibridni pogon kombinacija je dvaju hibridnih motora, jednog benzinskog motora i inovativnog mjenjača s načinom rada B koji prikuplja energiju tijekom svakog usporavanja i kočenja te optimizira punjenje baterije. Zahvaljujući sjajnoj kombinaciji udobnosti i dinamičnosti, Captur E-Tech full hybrid 145 pruža jedinstven doživljaj vožnje.

BENZINSKI MOTORI

Uz Captur uživajte u novoj generaciji benzinskih motora visokih performansi s ekonomičnom potrošnjom goriva i niskim troškovima održavanja.
Captur
TCe 90: svestran
Captur svestrani je terenac s novom generacijom 3-cilindričnog turbo motora sa 90 KS, koji u kombinaciji s ručnim mjenjačem osigurava optimalan užitak u vožnji. Ima i nižu potrošnju goriva
Captur
TCe 140 EDC: ekonomična potrošnja goriva i dinamičnost
Ovaj četverocilindrični motor s izravnim ubrizgavanjem i turbopunjačem dostupan je s 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom i ručicama mjenjača na volanu. Pruža najviše svestranosti i dinamično iskustvo vožnje, a istovremeno održava nisku potrošnju goriva.

SVI DETALJI VOZILA CAPTUR

Renault CAPTUR- dizajn
Renault CAPTUR – dodatna oprema
Renault CAPTUR – verzije

Slike na internetskoj stranici  www.renault.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid
Megane Conquest
Megane Conquest