Renault mobilnost

Otkrijte novu uslugu Renault mobilnost temeljen na dugoročnom najmu sa uključenim uslugama upravljanja. Namijenjen svakome tko je zainteresiran za korištenje, bez namjere stjecanja vlasništva nakon isteka ugovorne obveze uz 100% kontrolu troškova.

Renault KANGOO Express

Renault KANGOO Express

KANGOO Express za 2.282 kn/mjesečno*

Višenamjensko vozilo nosivosti do 800 kg s preklopivim suvozačevim sjedalom omogućuje prijevoz tereta duljine do čak 2,9 m.

Otkrijte KANGOO Express

Renault TRAFIC

Renault TRAFIC

Novi TRAFIC za 2.816 kn/mjesečno*

S novim motorima čak je i zahtjevnija vožnja učinkovita i pouzdana. Novi Renault TRAFIC nudi rješenje

za svaku situaciju.

Otkrijte Novi TRAFIC

Renault MASTER

Renault MASTER

Novi MASTER za 2.958 kn/mjesečno*

Za lakši i neometani pristup teretnom prostoru obujma do 20,3 m3 stražnja se vrata mogu otvoriti do kuta od 270 °.

Otkrijte Novi MASTER

*Izračun informativnog najma u visini 2.957,83 kn (pdv nije uključen) odnosi se na model Renault Master 2.3 DCI 135 s uključenim parkiranjem straga i PRO+ paketom . Izračun informativnog najma u visini 2.816,07 kn (pdv nije uključen) odnosi se na model Renault Trafic 1.6 DCI 95 s uključenim PRO+ paketom . Izračun informativnog najma u visini 2.281,85 kn (pdv nije uključen) odnosi se na model Renault Kangoo Express s uključenim paketom PRO +. RENAULT MOBILNOST osigurava partnersko financiranje za pravne osobe, slobodna zanimanja i obrtnike sa mjesečnim informativno izračunatim naknadama (PDV nije uključen), u suradnji sa leasing društvom ALD Automotive d.o.o., kroz model operativnog leasinga sa ostatkom vrijednosti, bez učešća i troškova obrade, što uključuju financijske usluge [financiranje vozila na 60 mjeseci i 100.000 km, troškove registracije, godišnji porez na CMV, RTV pristojbu], upravljanje voznim parkom [održavanje vozila, pneumatike sa uključenim skladištenjem i zamjenom, ALD pomoć na cesti sa zamjenskim vozilom], osiguranje [obvezno i kasko osiguranje uz osiguranje putnika] i posebni porez na motorna vozila. Sve usluge ostvaruju se nakon bonitetne ocjene u sadržaju iz Općih uvjeta uz Ugovor o operativnom leasingu ALD Automotive d.o.o.

Jedan partner za sve vaše potrebe

Renault mobilnost s cjelovitom uslugom upravljanja

Renault mobilnost s cjelovitom uslugom u potpunosti je prilagođen vašim specifičnim potrebama i zahtjevima: unaprijed se utvrđuje razdoblje upotrebe najma vozila u trajanju od 2 do 5 godina i ukupna kilometraža do 180.000 kilometara. Iskoristite mogućnost pune i fleksibilne usluge, bez rizika u pogledu cijena, korištenja i ostatka vrijednosti – sve uz fiksnu kamatnu stopu.

Renault mobilnost s cjelovitom uslugom upravljanja pruža vam sljedeće praktične prednosti:

Preuzimanje vozila
Preuzimanje vozila

Vaše vozilo će vam biti isporučeno registrirano, sa svom zakonom propisanom opremom. Svake sljedeće godine pravovremeno će vam biti pripremljena sva potrebna dokumentacija za produženje i obnovu registracije vozila te dostavljena na željenu adresu.

Održavanje vozila
Održavanje vozila

Redovno i izvanredno održavanje vozila (servisi, kvarovi i popravci) za vrijeme trajanja najma u mreži Renault servisnih partnera.

Gume
Gume

U okviru ugovorene količine i kategorije guma, uključena je montaža i sezonsko skladištenje. Pravovremeno vas obavještavamo o zakonski definiranoj sezonskoj zamjeni guma i predlažemo termin izmjene

Osiguranje i štetni događaji
Osiguranje i štetni događaji

Mjesečna najamnina vozila uključuje obvezno osiguranje vozila, osiguranje svih putnika te kasko osiguranje bez franšize i bez ograničenja godišnjeg broja šteta za vrijeme trajanja ugovora. U slučaju štetnog događaja, nezgode, krađe ili provale, pozivni centar će vas voditi kroz cjelokupan proces prijave šteta.

Pomoć na cesti
Pomoć na cesti

Pomoć na cesti dostupna vam je 24 sata na dan, 365 dana u godini, kako bismo vam osigurali neprekidnu mobilnost. Na raspolaganju smo vam u Hrvatskoj i inozemstvu u svim situacijama: kvar na vozilu, puknuće gume, prometna nezgoda, krađa vozila, provala, ostajanje bez goriva, gubitak ključeva itd.

Zamjensko vozilo (PAKET +)
Zamjensko vozilo (PAKET +)

U slučaju imobilnosti vozila (kvara, štete ili krađe vozila) osigurano vam je korištenje zamjenskog vozila.

Povrat vozila
Povrat vozila

Pravovremeno vas obavještavamo o isteku Ugovora, kako biste na vrijeme odabrali novo vozilo.

KONTAKT:

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više