Renault mobilnost

Otkrijte novu uslugu Renault mobilnost temeljen na dugoročnom najmu sa uključenim uslugama upravljanja. Namijenjen svakome tko je zainteresiran za korištenje, bez namjere stjecanja vlasništva nakon isteka ugovorne obveze uz 100% kontrolu troškova.

jedan partner za sve vaše potrebe

Renault mobilnost s cjelovitom uslugom upravljanja

Renault mobilnost s cjelovitom uslugom u potpunosti je prilagođen vašim specifičnim potrebama i zahtjevima: unaprijed se utvrđuje razdoblje upotrebe najma vozila u trajanju od 2 do 5 godina i ukupna kilometraža do 180.000 kilometara. Iskoristite mogućnost pune i fleksibilne usluge, bez rizika u pogledu cijena, korištenja i ostatka vrijednosti – sve uz fiksnu kamatnu stopu.

Renault mobilnost s cjelovitom uslugom upravljanja pruža vam sljedeće praktične prednosti:

Preuzimanje vozila
Preuzimanje vozila

Vaše vozilo će vam biti isporučeno registrirano, sa svom zakonom propisanom opremom. Svake sljedeće godine pravovremeno će vam biti pripremljena sva potrebna dokumentacija za produženje i obnovu registracije vozila te dostavljena na željenu adresu.

Održavanje vozila
Održavanje vozila

Redovno i izvanredno održavanje vozila (servisi, kvarovi i popravci) za vrijeme trajanja najma u mreži Renault servisnih partnera.

Gume
Gume

U okviru ugovorene količine i kategorije guma, uključena je montaža i sezonsko skladištenje. Pravovremeno vas obavještavamo o zakonski definiranoj sezonskoj zamjeni guma i predlažemo termin izmjene

Osiguranje i štetni događaji
Osiguranje i štetni događaji

Mjesečna najamnina vozila uključuje obvezno osiguranje vozila, osiguranje svih putnika te kasko osiguranje bez franšize i bez ograničenja godišnjeg broja šteta za vrijeme trajanja ugovora. U slučaju štetnog događaja, nezgode, krađe ili provale, pozivni centar će vas voditi kroz cjelokupan proces prijave šteta.

Pomoć na cesti
Pomoć na cesti

Pomoć na cesti dostupna vam je 24 sata na dan, 365 dana u godini, kako bismo vam osigurali neprekidnu mobilnost. Na raspolaganju smo vam u Hrvatskoj i inozemstvu u svim situacijama: kvar na vozilu, puknuće gume, prometna nezgoda, krađa vozila, provala, ostajanje bez goriva, gubitak ključeva itd.

Zamjensko vozilo (PAKET +)
Zamjensko vozilo (PAKET +)

U slučaju imobilnosti vozila (kvara, štete ili krađe vozila) osigurano vam je korištenje zamjenskog vozila.

Povrat vozila
Povrat vozila

Pravovremeno vas obavještavamo o isteku Ugovora, kako biste na vrijeme odabrali novo vozilo.

KONTAKT:

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više