POLITIKA PRIVATNOSTI: INFORMACIJE O ZAŠTITI VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

U Grupi Renault nastavljamo osiguravati usklađenost s propisima o zaštiti osobnih podataka i stavljamo ju u središte naše etike, kako je opisano u Politici zaštite osobnih podataka Grupe, dostupnim na www.renaultgroup.com/en/information-on-personal-data-protection.

 

U Grupi Renault vjerujemo da je zaštita osobnih podataka ključna za uspostavljanje povjerljivog odnosa s našim kupcima. Stoga namjeravamo osigurati maksimalnu transparentnost u obradi osobnih podataka, kako onih koje nam dostavljaju naši kupci sami, tako i onih koje prikupljamo kroz različite kontakte koje kupci mogu imati s nama.

 

Svrha ove obavijesti o zaštiti vaših osobnih podataka je pružiti detaljne informacije o uvjetima obrade vaših osobnih podataka od strane Renault Grupe, kao i o pravima i opcijama koje su vam dostupne za kontrolu vaših osobnih podataka i zaštitu vaše privatnosti.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više