Renault premium partner turnira Roland-Garros French OpenRenault je premium partner turnira Roland-Garros French Open

Renault - Flotte électrique Roland-Garros
Renault x Roland-Garros
Renault i Roland-Garros imaju isto podrijetlo: rođeni u Francuskoj sa snažnom međunarodnom ambicijom. Dvije marke dijele zajedničke vrijednosti: “Made Of France”, strast, smjelost.

Partnerstvo između Renaulta i Francuske teniske federacije (FFT) temelji se na dva stupa: održivoj mobilnosti i društvenoj odgovornosti. 

Renault logo je prikazan na mrežama pet glavnih terena, tijekom trajanja turnira, od kvalifikacija do finala.
rješenja za mobilnost
stanica za punjenje
 Nadomak stadiona Roland-Garros, Renault postavlja 40 stanica za punjenje na hipodromu Longchamp kako bi kako bi osigurao punjenje svoje flote E-Tech 100% electric vozila. Više od 130.000 km prijeći će se pomoću električne energije tijekom turnira.
flota električnih vozila
Održiva mobilnost pravi je izazov za obje marke. Tijekom turnira, koristi se flota E-Tech 100% electric i E-Tech full hybrid vozila kako bi elektrifikacija flote bila na više od 80%.

Renault je pozicionirao izložbeni prostor od 150 m² u prolazima Roland Garrosa gdje će gledatelji moći otkriti Renault 5 E-Tech 100% Electric.
zajedničko korištenje vozila
U sklopu partnerstva s turnirom Roland-Garros, Renault lansira svoju platformu za zajedničko korištenje kako bi se poboljšalo iskustvo ljubitelja tenisa nudeći im rješenje za inovativan i ekološki odgovoran prijevoz.

Prije svake utakmice FFT se obvezuje obavijestiti nositelje o dostupnim kartama za dijeljenje vožnje do stadiona.

Da bi ih dodatno potaknuli, nude poticaj u obliku besplatnog parkiranja oko Stade Roland Garrosa za vrijeme trajanja turnira*, kao i obilazak stadiona.

 *ovisno o slobodnim mjestima 

Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros


saznajte više

Renault 5 E-Tech 100% electric
Renault 5 E-Tech 100% electric
Scenic E-Tech 100% électrique
Scenic E-Tech 100% electric
Rafale E-Tech full hybrid
Rafale E-Tech full hybrid