HIPPIE CAVIAR HOTEL Showcar

Krovna terasa, sklopivi vanjski krevet, platforma za isporuku dronom, udobnost s 5 zvjezdica i to nije sve. Novi električni izložbeni Renault donosi sasvim novi doživljaj kampera.

Hippie Caviar Hotel Showcar donosi doživljaj hotela s 5 zvjezdica

 

HIPPIE CAVIAR HOTEL Showcar

VIP kamper s posebno prilagođenim uslugama

 
Vrhunski kamper Hippie-Chic dizajna
Hippie Caviar Hotel odlikuje se snažnijim i izražajnijim prednjim dijelom s novim dizajnom modela Renault Trafic. U sebi krije sobu s površinama s efektom bijelog betona i prednju kabinu morsko zelene boje pod nazivom "pahuljice badema”. Instrumentna ploča s pletenog dizajna naglašena je kožnim obrubom. Inspiriran hotelskim sobama s 5 zvjezdica, interijer je nagovještaj prirode koja ga okružuje. Njegov je moderni dizajn prepun prirodnih materijala, poput egzotičnog drveta te prirodnih lanenih i vunenih vlakana.
Luksuzna nomadska soba
Hippie Caviar Hotel nudi i klupu koja može biti pretvorena u vrlo udoban krevet dimenzija 145 x 195 cm. U položaju za "promišljanje" klupa je okrenuta prema van, pored vrata prtljažnika. Zastori se povlače oko vas kako bi vas zaštitili od lošeg vremena i omogućili vam privatnost. U položaju “opuštanja” klupa i sjedalo okrenuti su jedno prema drugom kako bi stvorili dojam dobrodošlice. Krovna terasa, dostupna s uvlačivih ljestava, pruža još jedno okupljalište opremljeno stolićem za kavu i dva sklopiva naslona.    
Kreiran za vrhunsko iskustvo
Hippie Caviar Hotel nudi jedinstveno vrhunsko iskustvo uslugama dostojnim hotela s 5 zvjezdica: mogućnost isporuke logističkog kontejnera (tuš kabina, toalet, električna stanica za punjenje itd.) na željenu lokaciju klijenta. Mogućnost dostave usluga naručenih putem interneta dronom izravno na krov ili klupu u položaju za "promišljanje”.    

Kultni kamper Estafette

 
Uspjeh koji traje više od 60 godina
Kamper Estafette bio je ispred svog vremena, omiljen posebno među prvim surferima (u to vrijeme rijetkim), ali i obiteljima koje su voljele prirodu i avanturu. Opremljen klupama za sjedenje koje se pretvaraju u krevete, kuhinjom i štednjakom s 2 plamenika, hladnjakom i sklopivim stolom, ovaj se kamper iz 60-tih mogao uočiti kako putuje s jednog mjesta na drugo duž svih cesta Francuske i Europe.

Svojim ravnim podom, neovisnim kotačima, super uskim krugom okretanja, najsuvremenijom kabinom i kliznim bočnim vratima, Estafette je napravio veliki odjek i u potpunosti promijenio koncept praktičnog vozila. Bio je prvo vozilo u jarko narančastoj, žutoj i plavoj boji. A potom je zadivio svojom svestranošću i upravljivošću u vožnji.  

Kao rezultat suradnje sa Sabem-om (Société Anonyme Bois Et Matériaux) kamper je proizveden 60-tih godina prošlog stoljeća. Tada izuzetno trendovsko vozilo doživjelo je preporod, a njegov čudesan retro stil osvojio je brojne vozače! 

Od koncepta do stvarnosti

 
Ponudba vozil Renault
ponuda vozila Renault
Sivi Megane E-Tech 100% electric
saznajte više o našoj ponudi električnih vozila