Renault CAPTUR – kompakten mestni športni terenec

R.S. LINE
RENAULT CAPTUR

R.S. Line

100% Captur, 100% sportski R.S. Line

Captur R.S. Line nudi jedinstvenu sportsku osobnost s energičnim sportskim oblinama, oblikovanim prednjim sportskim odbojnikom nadahnutim svijetom moto sporta, aerodinamičnim spojlerom, specifičnim stražnjim odbojnikom i ekskluzivnim kotačima od 18 ''.

R.S. Line

Ekskluzivan dizajn i oprema

Aluminijske trkaće papučice, posebne sportske presvlake i upravljač ukrašeni su crvenim prošivima i još mnogo toga. Prepustite se udobnosti sportskog automobila i uživajte u iznimnom iskustvu. Neka vas Captur R.S. Line impresionira!

Captur R.S Line
Captur R.S Line
Captur R.S Line
Captur R.S Line
Captur R.S Line
Captur R.S Line

Više detalja o vozilu Captur

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  

Otkrijte ostale Renault modele

MEGANE
MEGANE
već od 166.900 kn
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
već od 172.035 kn
KADJAR
KADJAR
već od 191.900 kn

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više