Kompaktni urbani SUV Renault CAPTUR

MOTORI
RENAULT CAPTUR

Otkrijte motore dostupne za svaku verziju

LIMITED
LIMITED
INTENS
INTENS
R.S. LINE
R.S. LINE

Eurosuper + elektrika (plug-in hibrid) (1)

E-Tech 160 Plug-in hibridveć od
235.300 HRK
E-Tech 145 Hibridveć od
176.200 HRK
već od
186.100 HRK
već od
199.100 HRK
TCe 100 LPGveć od
145.400 HRK
već od
157.100 HRK
TCe 90već od
140.400 HRK
već od
152.100 HRK
TCe 140već od
165.400 HRK
već od
178.400 HRK
TCe 140 EDCveć od
177.900 HRK
TCe 160 EDCveć od
201.400 HRK

Detaljne tehničke karakteristike

Želite učinkovitu potrošnju goriva?

Uz pravi izbor do veće uštede!

  • Simulator potrošnje goriva

Jeste li već isprobali Renaultov simulator potrošnje goriva?

Ovisno o odabranoj verziji Renault vozila, vašim vozačkim navikama i obrascima vožnje, možete dobiti procjenu dnevne potrošnje goriva.

započnite simulaciju potrošnje

Više pojedinosti o motorima

  • Modri Captur E-Tech hibrid na cesti

E-Tech 145 hibrid

Povrh inačice E-Tech Plug-in hibrid, Captur je sada dostupan u inačici E-Tech 145 hibrid čija napredna hibridna tehnologija pomaže smanjiti potrošnju goriva u vožnji. Hibridna inačica automatski se pokreće u 100 % električnom načinu rada i ne treba je puniti. Budući da vozilo prikuplja energiju kočenja i usporavanja, samostalno se puni svakim otpuštanjem pritiska s papučice gasa. Novi hibridni pogon kombinacija je dvaju hibridnih motora, jednog benzinskog motora i inovativnog mjenjača s načinom rada B koji prikuplja energiju tijekom svakog usporavanja i kočenja te optimizira punjenje baterije. Zahvaljujući sjajnoj kombinaciji udobnosti i dinamičnosti, Captur E-TECH 145 hibrid pruža jedinstven doživljaj vožnje.

otkrijte Captur E-Tech hibrid
  • Captur E-tech

Captur E-Tech Plug-in hibrid

Captur E-Tech Plug-in hibrid s dometom više od 45 km u električnom načinu pri mješovitoj vožnji* i do 65 km pri gradskoj vožnji* pokazuje svestranost bez presedana. Taj SUV omogućava vam vožnju bez uporabe goriva za svakodnevne vožnje, kao i dulja putovanja bez brige o dometu.

 

Opremljen novim E-tech punjivim hibridom, kombinacijom benzinskog, dvaju električnih motora i potpuno inovativnog mjenjača, Captur E-Tech Plug-in hibrid upotrebljava tehnologiju koja koristi prednosti naše stručnosti iz područja električnih motora i Formule 1. Omogućava vam optimiziranu vožnju na električni pogon i maksimalno uživanje u vožnji.

 

 

*U WLTP ciklusu; vožnja na električni pogon moguća je do 135 km/h.

otkrijte Captur E-Tech Plug-in hibrid
Uz Captur uživajte u novoj generaciji benzinskih motora visokih performansi s ekonomičnom potrošnjom goriva i niskim troškovima održavanja.

TCe 90: svestran

Captur svestrani je terenac s novom generacijom 3-cilindričnog turbo motora sa 90 KS, koji u kombinaciji s ručnim mjenjačem osigurava optimalan užitak u vožnji. Ima i nižu potrošnju goriva

TCe 140 EDC: ekonomična potrošnja goriva i dinamičnost

Ovaj četverocilindrični motor s izravnim ubrizgavanjem i turbopunjačem dostupan je s 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom i ručicama mjenjača na volanu. Pruža najviše svestranosti i dinamično iskustvo vožnje, a istovremeno održava nisku potrošnju goriva.

Otkrijte više o vozilu Renault CAPTUR

Otkrijte ostale Renault modele

MEGANE
MEGANE
već od 152.900 HRK
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
već od 144.900 HRK
KADJAR
KADJAR
već od 187.900 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više