Kompaktni urbani SUV Renault CAPTUR

MOTORI
RENAULT CAPTUR

Otkrijte motore dostupne za svaku verziju

evolution
evolution
techno
techno
e-tech engineered
e-tech engineered

Eurosuper + elektrika (hibrid) (1)

E-Tech 145 hibrid
TCe 100 LPG
TCe 90
TCe 140
TCe 140 EDC

Detaljne tehničke karakteristike

Želite učinkovitu potrošnju goriva?

Uz pravi izbor do veće uštede!

Simulator potrošnje goriva

Jeste li već isprobali Renaultov simulator potrošnje goriva?

Ovisno o odabranoj verziji Renault vozila, vašim vozačkim navikama i obrascima vožnje, možete dobiti procjenu dnevne potrošnje goriva.

Više pojedinosti o motorima

Modri Captur E-Tech hibrid na cesti

E-Tech 145 hibrid

Captur je sada dostupan u inačici E-Tech 145 hibrid čija napredna hibridna tehnologija pomaže smanjiti potrošnju goriva u vožnji. Hibridna inačica automatski se pokreće u 100 % električnom načinu rada i ne treba je puniti. Budući da vozilo prikuplja energiju kočenja i usporavanja, samostalno se puni svakim otpuštanjem pritiska s papučice gasa. Novi hibridni pogon kombinacija je dvaju hibridnih motora, jednog benzinskog motora i inovativnog mjenjača s načinom rada B koji prikuplja energiju tijekom svakog usporavanja i kočenja te optimizira punjenje baterije. Zahvaljujući sjajnoj kombinaciji udobnosti i dinamičnosti, Captur E-Tech 145 hibrid pruža jedinstven doživljaj vožnje.

Uz Captur uživajte u novoj generaciji benzinskih motora visokih performansi s ekonomičnom potrošnjom goriva i niskim troškovima održavanja.

TCe 90: svestran

Captur svestrani je terenac s novom generacijom 3-cilindričnog turbo motora sa 90 KS, koji u kombinaciji s ručnim mjenjačem osigurava optimalan užitak u vožnji. Ima i nižu potrošnju goriva

TCe 140 EDC: ekonomična potrošnja goriva i dinamičnost

Ovaj četverocilindrični motor s izravnim ubrizgavanjem i turbopunjačem dostupan je s 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom i ručicama mjenjača na volanu. Pruža najviše svestranosti i dinamično iskustvo vožnje, a istovremeno održava nisku potrošnju goriva.

Otkrijte više o vozilu Captur

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više