image

Marka Renault

Naša nas strast motivira i nadahnjuje u svakodnevnom životu. Cilj nam je pomoći klijentima da uz naše proizvode i usluge obogate svoju svakodnevnicu.

strast za životom

Po čemu se razlikujemo od drugih?

Koncept Renault TREZOR

French Design

Senzualan i topao dizajn iznutra i izvana te inovativni koncepti koji vas izazivaju na promjenu. To nazivamo francuskim dizajnom. 

Unutrašnjost putničkog prostora vozila Renault

Easy Life

Iskustvo koje čini život lakšim našim kupcima, tako da mogu uživati još više.

Naša stručnost

Renault ZOE

Renault E-TECH electric

Kao predvodnici i vođe u svijetu električne mobilnosti, želimo da svakodnevna upotreba 100 % električnih vozila bude još lakša i dostupnija zahvaljujući našim proizvodima, rješenjima i namjenskim uslugama.

S nultom razinom stresa i nultom razinom emisija te jednostavnim upravljanjem i punjenjem, naša su putnička i komercijalna vozila prikladna za svakodnevne potrebe, a istodobno ispunjavaju zahtjeve za zaštitu okoliša koji su na snazi danas, a i u budućnosti.

Renault KOLEOS INITIALE PARIS

INITIALE PARIS

Uživajte u najboljem od francuskog dizajna s modelom INITIALE PARIS. Osebujnog dizajna, s visokokvalitetnim materijalima, sjajnim audiosustavom i tehnologijom MULTI-SENSE, ovisno o modelu, koncept INITIALE PARIS kompilacija je svih naših saznanja kako bismo vam ponudili doživljaj koji svakoga dana budi vaša osjetila.

Renault Pro+

Renault Pro+ paleta je komercijalnih vozila, usluge i mreže namijenjene poslovnim korisnicima.

Naša ambicija? Olakšati vam život rješenjima koja ispunjavaju vaše poslovne potrebe i poboljšavaju učinkovitost.

Kvaliteta je naša svakodnevna obaveza

Kvaliteta vozila Renault

Više od 120 godina s vama smo na cesti svakoga dana. Vaše je povjerenje ključan poticaj za naš napredak.

Zato smo se obavezali da ćemo u svim fazama, od dizajna do naših prodavaonica i servisa, osigurati da sva naša vozila i usluge ispunjavaju zahtjeve kvalitete i trajnosti. Vaše je zadovoljstvo naš prioritet.

Otkrijte naše palete vozila

Osobna vozila

otkrijte

Naša paleta osobnih vozila

naša osobna vozila
Paleta konceptnih vozila

istražite

Naša paleta konceptnih vozila

sva naša konceptna vozila

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više