image

Koncept Renault TREZOR

Dobro došli u uzbudljivu budućnost! Koncept Renault TREZOR, električni kupe dvosjed označava početak novog ciklusa konceptnih vozila i istražuje stil i tehnologiju budućih modela. I dok su njegov privlačan stil i usluge usmjerene na udobnost vožnje, električni GT utjelovljuje našu viziju mobilnosti u budućnosti i našu strast za automobile.

Koncept Renault TREZOR – na cesti
Koncept Renault TREZOR – bočni prikaz
Koncept Renault TREZOR – prednji kraj
Koncept Renault TREZOR – krov
Koncept Renault TREZOR – vanjski dizajn
Koncept Renault TREZOR – naplatci
Koncept Renault TREZOR – prikaz straga

koncept Renault TREZOR

Vanjski dizajn, Renaultov stil

Koncept Renault TREZOR dio je Renaultova redizajna čitave palete: jednostavne, senzualne i pristupačne linije, osebujan prednji kraj, svjetlosni potpis u obliku slova C. U konceptu Renault TREZOR, predstavljenom zajedno s konceptom Renault DEZIR i utjelovljenom u novom Renaultu CLIO, odražava se zrelost stila naše automobilske marke.

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

  • Koncept Renault TREZOR – panoramski prikaz

Dizajn koji duhom podsjeća na sportska vozila

Poklopac motora koncepta Renault TREZOR krasi ulaz za zrak s motivom saća koji podsjeća na strukturu karoserije stražnjeg dijela. Na vozačevoj strani poklopac otvora za gorivo zamijenjen je analognim mjeračem koji pokazuje razinu goriva u spremniku. Odostraga svjetlosni potpis od optičkih vlakana sadržava crveno lasersko svjetlo.

koncept Renault TREZOR

Dizajn unutrašnjosti: autentičan i moderan

Uz dominantnu crvenu boju unutarnji dizajn koncepta Renault TREZOR senzualan je i privlačan. Usredotočuje se na užitak vožnje korištenjem vrhunskih materijala kao što su drvo i koža. Kombinacijom vještine i tehnologije vozački prostor najavljuje još elegantnije, modernije i bolje umrežene unutrašnjosti budućih modela.

Koncept Renault TREZOR – pristup iznutra

Potpuno originalan pristup

Kao svojevrsna posveta klasičnim trkaćim automobilima, koncept Renault TREZOR poziva vas da zakoračite u njegovu putničku kabinu. Sportski, senzualni izgled vrata vozila naglašen je crvenom kožom koja ukrašava gornji stup karoserije. Nasloni za glavu automatski se pomiču unatrag kao da vas pozivaju da uđete.

Koncept Renault TREZOR – unutrašnjost

Taj automobil savršen je spoj drveta, kože i tehnologije

Iznenađenje! Koncept Renault TREZOR otkriva crvenu instrumentnu ploču od drveta u kojoj se skriva pretinac za prtljagu. Po mjeri oblikovani koferi naslanjaju se besprijekorna crvena kožna sjedala i učvršćuju kožnim trakama. Elegantna linija instrumentne ploče kojom dominira veliki zaslon osjetljiv na dodir naglašava tehnološku unutrašnjost vozila. Četverokutni upravljač također sadrži dodirne zaslone umjesto tradicionalnih komandi.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Ponuda konceptnih automobila Renault

otkrijte

Otkrijte naša konceptna vozila

saznajte više
Tehnologije Renault

otkrijte

Tehnologije sutrašnjice

posjetite Easy Life

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više