Renault MEGANE eVISION

Dizajn, dinamične performanse, domet vožnje: Renault MEGANE eVISION predstavlja novu generaciju električnih vozila tvrtke Renault. 

Renault MEGANE eVISION obećava izvanredan napredak u izvedbi

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

Renault MEGANE eVISION
Renault MEGANE eVISION
Renault MEGANE eVISION
Renault MEGANE eVISION
Renault MEGANE eVISION
Renault MEGANE eVISION
Renault MEGANE eVISION
Renault MEGANE eVISION
Renault MEGANE eVISION

Renault MEGANE eVISION

Prikladno za svaku upotrebu, električno vozilo koje krši sva pravila

Renault MEGANE eVISION pomiče granice onog što električni automobil može biti. Opremljen najnovijom tehnologijom, njegova platforma CMF-EV utire put prema performansama budućnosti.

  • Konceptni automobil Renault ZBCB

Renault MEGANE eVISION opremljen je futurističkom električnom platformom...

Pionir električnih vozila, Renault ide korak dalje i predstavlja platformu CMF-EV (Common Module Family and Electric Vehicles).

 

Ta je nova električna modularna platforma prvenstveno usredotočena na otkrića, emocije i performanse. Opremljena mnoštvom poboljšanja i inovacija, ona pomiče granice i podiže ljestvicu za učinkovitost potrošnje energije. 

  • Konceptni automobil Renault ZBCB

... za poboljšane performanse...

Renault MEGANE eVISION suprotstavlja se konvencionalnim pravilima! Zbog njegove je veličine vožnja gradom prava sitnica. Putnicima nudi prostor i mogućnost upotrebe kabine kao vozila iz segmenta C, koja su u prosjeku duža za od 15 do 30 cm. 


Buduća električna vozila tvrtke Renault bit će opremljena platformom CMF-EV kako bi bila još više modularna i prostrana, bez potrebe za dodatnom visinom ili dužinom.

  • Konceptni automobil Renault ZBCB

... i izvanredni domet vožnje.

Renault MEGANE eVISION ostvario je impresivan novi podvig – opremljen je baterijom koja mu pruža snagu limuzine, a istodobno je zadržao svoje kompaktne dimenzije. Na taj se način udaljio od tradicionalnih kategorija i savladao prepreke koje su sprječavale prijelaz na električno vozilo.

 

U čemu je njegova tajna? Ultratanka baterija od 60 kWh. Automobil je bliži tlu i više je aerodinamičan. To značajno smanjuje njegovu potrošnju električne energije i povećava domet vožnje.

 

 

Proporcije modernog, dinamičnog crossovera

Renault MEGANE eVISION utjelovljuje evoluciju u dizajnu tvrtke Renault. Strast, nenadmašni inženjering i aerodinamika rade zajedno u njegovim novim proporcijama i upadljivim značajkama.

Strast

Konceptni automobil Renault MEGANE eVISION

Profil automobila prepoznatljiv je iz daljine. Njegov zanimljiv svjetlosni potpis podržavaju tehnološke inovacije LINVINGTECH. Kako se približavate, ukazuje se površina automobila, a njegove nove svjetlosne značajke oživljavaju njegove konture.

 

Nenadmašni inženjering

Konceptni automobil Renault MEGANE eVISION

Svaki detalj Renault MEGANE eVISION podsjetnik je na tehnologiju i električne inovacije koje sadrži. Nakratko ulovite duh nove generacije električnih automobila tvrtke Renault u njegovoj „glatkoj površini” ili „flush” inspiraciji. Poboljšana značajka ovog koncepta odabir je upotrebe ručki na vratima koje su integrirane u vrata sve dok vam nisu potrebne. 

Aerodinamika

Renault MEGANE eVISION

Na temelju koncepta MORPHOZ, Renault  MEGANE eVISION opremljen je velikim kotačima. Da bi se stvorila što veća učinkovitost, kotači su izvana maksimalno zatvoreni te su bolje usklađeni s karoserijom kako bi se ojačale aerodinamične linije automobila.

Želite li pretvoriti ovaj koncept u stvarnost?

Ponuda vozila Renault

ponuda vozila Renault

Otkrijte našu paletu Renault vozila

otkrijte ih
Ponuda električnih vozila – Renault

naša električna vozila

Saznajte više o našoj ponudi električnih vozila

otkrijte

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više