Koncept Renault KANGOO Z.E.

Gradsko električno vozilo KANGOO Z.E. Concept utire put novoj obitelji vozila KANGOO, koja će biti dostupna od 2020. To konceptno vozilo predstavlja viziju mobilne radionice prilagođene razvoju radnih metoda i mobilnosti.

Koncept KANGOO Z.E.

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

koncept KANGOO Z.E

Tehnološki dizajn s rafiniranom estetikom

  • Koncept KANGOO Z.E.

Potpuno novi svjetlosni potpis

Iza potpuno prozirne ostakljene mreže KANGOO Z.E. Concepta nazire se potpuno novi svjetlosni potpis. Njega čini crta koja povezuje dva svjetla u obliku slova C karakteristična za Renaultove modele i okružuje središnji logotip. Svjetlosni potpis najavljuje novi vizualni identitet električnih vozila Renault.

 

Bočne stranice i stražnji kraj okružuje osvjetljena linija koja simbolizira tehnološki aspekt Renaultove palete električnih vozila budućnosti. Ta osvjetljena crta počinje straga od logotipa, proteže se ispod vodilica kliznih vrata i sastavni je dio ručica vrata.

  • Koncept KANGOO Z.E.

Kada su svi detalji promišljeni s visokotehnološkog i futurističkog stajališta...

KANGOO Z.E. Concept dizajniran je kao električni uređaj i odlikuje se suvremenim dizajnom sve do najsitnijeg detalja. To se odražava u glatkoj završnoj obradi brojnih elemenata: podvozju, staklima, svjetlima, umetcima vrata, rešetki itd.

 

Rešetke prednjeg i stražnjeg odbojnika vizualno podsjećaju na ventilacijske otvore električnih uređaja.

Želite li prijeći s koncepta u stvarnost?

Laka gospodarska vozila Renault

otkrijte

Naša ponuda gospodarskih vozila

naša profesionalna vozila
KANGOO Z.E. – izvana

vozite električni automobil

Renault KANGOO Z.E.

otkrijte ga

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više