Koncept Renault KANGOO Z.E.

Gradsko električno vozilo KANGOO Z.E. Concept utire put novoj obitelji vozila KANGOO, koja će biti dostupna od 2020. To konceptno vozilo predstavlja viziju mobilne radionice prilagođene razvoju radnih metoda i mobilnosti.

  • Koncept KANGOO Z.E.
  • Koncept KANGOO Z.E.

KONCEPT KANGOO Z.E

Tehnološki dizajn s rafiniranom estetikom

Potpuno novi svjetlosni potpis

Iza potpuno prozirne ostakljene mreže KANGOO Z.E. Concepta nazire se potpuno novi svjetlosni potpis. Njega čini crta koja povezuje dva svjetla u obliku slova C karakteristična za Renaultove modele i okružuje središnji logotip. Svjetlosni potpis najavljuje novi vizualni identitet električnih vozila Renault.

 

Bočne stranice i stražnji kraj okružuje osvjetljena linija koja simbolizira tehnološki aspekt Renaultove palete električnih vozila budućnosti. Ta osvjetljena crta počinje straga od logotipa, proteže se ispod vodilica kliznih vrata i sastavni je dio ručica vrata.

Koncept KANGOO Z.E.
Koncept KANGOO Z.E.

Kada su svi detalji promišljeni s visokotehnološkog i futurističkog stajališta...

KANGOO Z.E. Concept dizajniran je kao električni uređaj i odlikuje se suvremenim dizajnom sve do najsitnijeg detalja. To se odražava u glatkoj završnoj obradi brojnih elemenata: podvozju, staklima, svjetlima, umetcima vrata, rešetki itd.

 

Rešetke prednjeg i stražnjeg odbojnika vizualno podsjećaju na ventilacijske otvore električnih uređaja.

Želite li prijeći s koncepta u stvarnost?

Laka gospodarska vozila Renault

Otkrijte

Naša ponuda gospodarskih vozila

Naša profesionalna vozila
KANGOO Z.E. – izvana

Vozite električni automobil

Renault KANGOO Z.E.

Otkrijte ga
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više