image

Popravak i održavanje moje karoserije

Je li karoserija vašeg automobila oštećena? Renaultovi stručnjaci opremljeni za precizne radove pobrinut će se da vaše vozilo izgleda kao novo.

rješenja za popravak

Popravak karoserije

Karoserija u dobrom stanju nije san! Održavanjem ili popravljanjem karoserije svojeg vozila osigurat ćete mu višu vrijednost kad se odlučite na prodaju.

 • Usluga Renault – održavanje

Inovativni savjeti

Ako povjerite popravak karoserije Renaultu, obnovljena karoserija bit će ista kao originalna!

Ogrebotine su najveći neprijatelj vašeg Renaulta: otkriće ogrebotine, koliko god neznatna bila, svakome će pokvariti dan.


 
Na sreću, vaš će automobil zahvaljujući spretnim rukama Renaultovih stručnjaka ubrzo biti kao nov.

 • Originalni rezervni dijelovi osiguravaju vam najvišu razinu kvalitete.
 • Naše cijene su transparentne, bez neugodnih iznenađenja. 
 • Naši zahvati imaju jamstvo proizvođača na dijelove i obavljene radove.
 • Brinemo za administrativne procedure.
 • Nudimo vam i povoljne načine plaćanja.
 • Odgovorni smo prema okolišu: upotrebljavamo boje koje ne štete okolišu pa recikliramo otpad i vozilo na kraju njegovog životnog vijeka.
 • Svjetla

Svjetla

Svjetla u dobrom stanju osiguravaju da noću ili u lošim vremenskim uvjetima vidite put i da vas drugi lako primijete.Kako biste spriječili opasne situacije i osigurali dobru vidljivost i udobnu vožnju, preporučujemo vam da se pobrinete za redovnu kontrolu svjetala, posebno u slučaju smanjenja njihove učinkovitosti.

 

Neispravna svjetla opasnost su za vas i vaš novčanik! Naime, u slučaju policijske kontrole možete platiti kaznu za prekršaj.

 

Pripazite na prve znakove lošijeg rada!

 

Jedno od svjetala više se ne pali ili slabije svijetli, oštećenja (razbijeno svjetlo, napuknuće, ogrebotina...) ili je požutilo zbog neredovnog održavanja... Naši stručnjaci rado će vas savjetovati.


 
Savjet

Kako vas ne bi zasljepljivala svjetla drugih vozila, unutarnji retrovizor postavite u „noćni” položaj.

 • Odbojnici

Odbojnici

U slučaju sudara oni upijaju najveću silu udarca. Posvetite im posebnu pažnju.Povjerite održavanje odbojnika svojeg vozila Renault servisu! S originalnim rezervnim dijelovima Renault vaše će vozilo nakon popravka biti jednako sigurno kao i novo.


 
Neoštećeni odbojnici u slučaju prodaje vozila pomoći će vam da postignete veću cijenu.

 

Pripazite na pukotine i ogrebotine koje se mogu pojaviti na odbojnicima.

Ako primijetite oštećenje, zamolite naše stručnjake za savjet u ovlaštenom Renault servisu.


 
Savjet
 
Pažljivim parkiranjem i odabirom parkirnog mjesta s manje gužve smanjit ćete opasnost od sudara. U slučaju sudara, u 80 % slučajeva odbojnik je među oštećenim dijelovima. Oštećen odbojnik ne nudi nikakvu zaštitu, zato će vam ga u našem servisu prema potrebi popraviti ili zamijeniti.

 • Vanjski retrovizori

Vanjski retrovizori

Vanjski retrovizori iznimno su važni u vožnji i pri parkiranju. Redovito ih pregledavajte i održavajte! Oštećenja na vanjskim retrovizorima popravite što prije kako biste izbjegli vožnju s ograničenim pregledom stražnjeg dijela. Ako su oštećenja prevelika, ne odlažite zamjenu oštećenog dijela. Retrovizore ne treba uvijek mijenjati cijele, ponekad je dovoljno samo zamijeniti staklo, ako je to moguće.


 
I najmanje oštećenje na vanjskom retrovizoru ugrožava sigurnost svih sudionika u prometu! Što prije posjetite naš servis kako bi ga naši stručnjaci provjerili.


 
Pripazite na prve znakove upozorenja:Pukotina na staklu vanjskog retrovizora, oštećeno kućište, slabiji rad jednog od električnih vanjskih retrovizora...Savjetujte se s našim stručnjacima u ovlaštenom Renault servisu.


 
Savjet

Preklapanjem vanjskih retrovizora na parkiranom vozilu osjetno ćete smanjiti mogućnost da ih u prolasku ošteti drugo vozilo.

održavanje moje karoserije

PAKETI ZA PRANJE I ZAŠTITU

Vozite bezbrižno s Renaultom! Kako biste zaštitili karoseriju i unutrašnjost vašeg vozila osmislili smo paket za zaštitu vozila.

 • Alt Image C29

Zaštita karoserije

Vozite bezbrižno s Renaultom! Kako biste zaštitili karoseriju i unutrašnjost vašeg vozila osmislili smo paket za zaštitu vozila.

Renaultova zaštita traje deset puta duže od ostalih rješenja na bazi voska ili otapala. Prljavština se ne prima za vozilo! Naša jedinstvena formula štiti vaše vozilo nanosom otpornog zaštitnog sloja na lak karoserije. Unutrašnjost vozila zaštićena je vodootpornim premazom kako bi kapljice skliznule s podloge, čime se postiže zaštita od vlage i prljavštine.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više