Novi Renault CAPTUR E-TECH Plug-in hibrid

Već od
227.400 HRK
CAPTUR E-TECH Plug-in - Rechargeable hybrid SUV

Renault CAPTUR nudi električnu vožnju, kad god poželite!

Zahvaljujući novom punjivom hibridnom pogonskom sklopu, novi CAPTUR uz svakodnevno punjenje možete voziti na električni pogon tijekom tjedna, a za dulja putovanja vikendom možete prebaciti na hibridni pogon. Bez kompromisa.

OPREMA

Stil novog Renaulta CAPTUR E-TECH Plug-in hibrida

Najbolje od Renaulta CAPTUR i dalje je ovdje: prilagodljiv dizajn i neusporediv doživljaj vožnje, vrhunska tehnologija i modularna klizna i preklopiva sjedala.

Renault CAPTUR - MULTI-SENSE rechargeable hybrid SUV

Prilagodite novi Renault CAPTUR svojem raspoloženju s pomoću sustava MULTI-SENSE. Birajte između tri prilagodljiva načina rada i osam boja ambijentalnog osvjetljenja.

Renault CAPTUR E-TECH - EASY LINK multimedia system

Novi napredni sustav EASY LINK jednostavan je, prilagodljiv i praktičan, a njegov 9,3-inčni dodirni zaslon visoke razlučivosti najveći je u klasi.
Lako pronađite stanice za punjenje. Pratite promjene u protoku energije. Jednostavno podesite postavke punjenja baterije, kao i temperaturu u vozilu.

Renault CAPTUR E-TECH - 10.2” driver's screen

Osim odabranog načina rada sustava MULTI-SENSE, na zaslonu vozača pronaći ćete informacije o stanju napunjenosti baterije, promjenama u protoku energije, dometu vozila i prikupljanju energije.

Renault CAPTUR Plug-in - MY Renault

Provjerite razinu napunjenosti baterije vašeg novog Captura E-TECH. Programirajte punjenje u vrijeme niže tarife električne energije i klimatizirajte putničku kabinu na idealnu temperaturu prije nego što krenete na put.

MOTORI

Renault CAPTUR E-TECH: beskompromisni Plug-in hibrid!

Renault CAPTUR Rechargeable hybrid

Nenadmašno zadovoljstvo vožnje

Odzivnost električnog u hibridnom vozilu? To vam jamči vaš novi CAPTUR E-TECH Plug-in. Vaše vozilo kreće jednako tiho i ubrzava jednako brzo kao bilo koje električno vozilo i pruža vam maksimalnu udobnost.

Renault CAPTUR Rechargeable hybrid

Prilagođen svim stilovima života!

Uživajte u slobodi izbora koju nudi novi CAPTUR E-TECH hibrid. Zahvaljujući dualnom pogonskom sklopu, vozači tijekom tjedna mogu koristiti električni pogon s dometom od 65 km u gradskoj vožnji ili prebaciti na hibridni pogon za izlet vikendom. Rješenje koje pokreće vaše želje za putovanjima!

Renault CAPTUR Rechargeable hybrid

Sve prednosti električnog pogona u novom Renaultu CAPTUR

Naše 10-godišnje iskustvo s električnim vozilima Renault Z.E. jamči vam bezbrižnu vožnju! Iskoristite pogodnost mobilnosti koja ne zagađuje okoliš i nudi ekonomičniju potrošnju goriva zahvaljujući inovativnom mjenjaču i tehnologiji obnavljanja energije, proizašlima iz svijeta Formule 1!

Jeste li spremni sjesti za upravljač novog Renaulta CAPTUR E-TECH Plug-in hibrida?

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više