Vrijeme je za buđenje iz zimskog sna!

Iskoristite povoljne paketne cijene akumulatora, remena i vodene pumpe s uključenom zamjenom te si priuštite nove ljetne gume.

  • Akumulator

Ponuda

Akumulator

Je li vaš akumulator u dobrom stanju? Iskoristite ponudu akumulatora sa uključenom zamjenom već od 670 kn s PDV-om.

U zimskim mjesecima akumulator je posebno opterećen zbog niskih temperatura i veće potrošnje energije uslijed grijanja putničkog prostora, stakala ili sjedala. O akumulatoru ovise svi ugrađeni sustavi kao što su radio, navigacija, USB utičnice i punjač mobilnog telefona, stoga se pobrinite da on radi optimalno.

 

U slučaju poteškoća u radu akumulatora posjetite najbliži Renaultov ovlašteni servis. Naši stručnjaci pregledat će i po potrebi zamijeniti vaš stari akumulator novim već za 670 kn s PDV-om.

  • Jermen razdelilnega sistema in vodna črpalka

Ponuda

Remen razvodnog sustava i vodena pumpa

Remen i vodena pumpa s uključenom zamjenom već od 2.710 kn.

Remen razvodnog sustava ključan je za rad motora. Preporučuje se zamijeniti ga kada vozilo napuni 4 godine. Istrošeni remen u svakom trenutku može puknuti i prouzročiti teške kvarove motora. Predvidite troškove održavanja: zamijenite remen i vodenu pumpu već od 2.710 kn s PDV-om i izbjegnite nepotrebne dodatne troškove.

 

Javite se u najbliži Renaultov ovlašteni servis u kojem će vam remen i vodenu pumpu zamijeniti naši stručnjaci. Ponudu možete je provjeriti na našoj online ponudi.

  • Pnevmatike

Ponuda

Gume

Bezbrižno vozite i u toplijim mjesecima. Iskoristite povoljne cijene guma već od 321 kn s PDV-om.

Zašto mijenjati gume?

Ljetne gume izrađene su od drugačijeg materijala koji jamči bolje prianjanje i tako povećava vašu sigurnost na cesti i upravljivost automobila. Osim toga, kvalitetne gume znatno skraćuju zaustavni put čineći vožnju sigurnijom i udobnijom.

 

Visoke ljetne temperature asfalta i vožnja višim brzinama mogu trajno oštetiti vaše zimske gume. Zato u zimskim danima s nižim temperaturama neće osiguravati jednaku elastičnost i dobro prianjanje. Posjetite najbliži Renaultov ovlašteni servis i iskoristite povoljne cijene ljetnih guma već od 321 kn!

  • Pomoć na cesti

Ponuda

Pomoć na cesti

Krenite bezbrižno u proljetne avanture.

Na svakom putovanju mi smo uz vas. Iskoristite posebnu ponudu Renault Pomoć na cesti za 1 kn do kraja travnja.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više