image

Remen razvodnog sustava

Remen razvodnog sustava neophodan je za rad vašeg motora. Njegovo je održavanje ključno.

Remen razdjelnog sustava Renault

Vozite bezbrižno

Remen razvodnog sustava osigurava besprijekornu sinkronizaciju pojedinih dijelova motora.Iznimno je važno pridržavati se predviđenog rasporeda zamjene s obzirom na prvi ostvareni uvjet: starost remena ili broj prijeđenih kilometara.

Ne postoji znak upozorenja na istrošenost remena! Kada shvatimo da nešto nije u redu, nažalost je već prekasno, a financijske posljedice mogu biti velike.Kvar razvodnog remena može imati kobne posljedice za motor vašeg vozila.
 
Zahvaljujući Renaultovom programu održavanja znate da remen treba promijeniti svake četiri godine, čak i na vozilima koja nisu prešla između 60.000 i 160.000 km.
Pripazite da ne prekoračite interval zamjene remena razvodnog sustava! Tako ćete izbjeći neugodnosti kao što je kvar motora.
 
Stručnjaci tijekom zahvata na razvodnom sustavu provjeravaju i stanje pumpe za vodu.

 

Savjet
Izbjegnite neugodna iznenađenja: zamijenite remen razvodnog sustava na vozilima starijima od četiri godine iako još nisu prešla 60.000 km!Zamjena remena razvodnog sustava sastavni je dio programa održavanja vašeg Renaulta.Nudimo vam komplete za zamjenu prilagođene motoru vašeg vozila.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više