image

Vidljivost

Brisači vjetrobranskog stakla sastavni su dio vaše sigurnosti. Zato brinemo da uvijek besprijekorno rade.

Odrzavanje metlice brisaca

Vidljivost

Metlice brisača vašeg vozila moraju biti u besprijekornom stanju kako biste osigurali najbolju moguću vidljivost. Vodite računa o njima i redovito ih mijenjajte zbog sigurnosti svih sudionika u prometu.
 
Metlice brisača tijekom mirovanja i rada izložene su različitim vremenskim uvjetima i neprestanim promjenama temperature, a štete im i UV zrake te kisik iz zraka.

Stoga pripazite na prve znakove istrošenosti: neučinkovito brisanje vjetrobranskog ili stražnjeg stakla, snažniji odsjaj, magljenje vjetrobrana prilikom uporabe brisača itd. U nekim se slučajevima mogu čuti neobični zvukovi ili može doći do nepravilnog rada brisača. Istrošene metlice mogu prouzročiti i pukotine na vjetrobranskom staklu!

Servisni pregled obuhvaća i provjeru metlica brisača. Ne čekajte da se pojave prvi znakovi istrošenosti da biste dovezli vozilo na pregled u naš servis ili da postanu preistrošene kako biste ih zamijenili!

Odrzavanje metlice brisaca

Savjet

Prljave metlice brisača možete očistiti krpom i sredstvom za čišćenje stakla.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više