image

Formula 1 budućnosti: ZF1 Koncept

Otkrijte novu viziju Formule 1 za 2027.: još osobniji i još spektakularniji modeli za još uzbudljivije utrke!

R.S. 2027 VISION Formula 1
R.S. 2027 VISION Formula 1 – profil
R.S. 2027 VISION Formula 1 – sprijeda
R.S. 2027 VISION Formula 1
R.S. 2027 VISION Formula 1 – straga
R.S. 2027 VISION Formula One – na trkalištu
R.S. 2027 VISION Formula One – na trkalištu
R.S. 2027 VISION Formula 1 – studio
R.S. 2027 VISION Formula 1 – studio
R.S. 2027 VISION Formula 1

vozač je junak

Renault ZF1 Koncept

Zahvaljujući prozirnom kokpitu, Renault ZF1 Koncept pruža vam cjelovit pogled na vozača za upravljačem.

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

  • Formula 1

Sada je 2027...

Utemeljen na dizajnu prema dimenzijama vozača i 3D tisku u laganom i otpornom materijalu, prozirni kokpit Renaulta ZF1 omogućuje vam da utrku doživite prateći svaki vozačev pokret i izraz. Kaciga je također prozirna, tako da možete vidjeti vozačevo lice i promatrati njegove reakcije. Bilo da ste na licu mjesta ili gledate iz daljine, nalazite se u samom srcu akcije.

 

Da biste bolje razumjeli utrku, aktivno LED osvjetljenje u kotačima prikazuje ključne informacije kao što su poredak vozača u utrci i energetsko stanje vozila.

Renault ZF1 Koncept

Futuristički dizajn

Renault ZF1 Koncept plod je zajedničkih napora stručnjaka odjela Renault Design i Renault Sport Racing, i u samoj je srži našeg DNK-a.

Formula 1

Trkaći dizajn

Prednja LED svjetla u obliku slova C, osvijetljeni dijamant na poklopcu motora, aktivno osvjetljenje, kontrolirana zakrilca i drugi mobilni aerodinamički elementi. S jakim vizualnim komponentama naš konceptualni automobil proizlazi iz DNK-a naše marke. Fantastično uspješnog dizajna, Renault ZF1 Koncept osvojit će vas bez sumnje! To se ne odnosi samo na ljubitelje Formule 1, već i na sve tehnološke entuzijaste koji nisu zaljubljenici u automobilske utrke.

Formula 1

Utjelovljenje duha Renaulta Sport

S turbopunjenim motorom i nekoliko znakovitih detalja kao što su stražnja peraja i boje limarije, Renault ZF1 Koncept s ponosom podsjeća na svog predaka Renaulta RS01 iz 1977. Žuti i crni dijelovi karoserije naglašeno su metalnog izgleda, dodatno istaknutog zlatnim listom, čija vizualna estetika ukazuje na kvalitetu, tehniku i performanse.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Koncept

otkrijte

Otkrijte naša konceptna vozila

saznajte više
Renault Sport

otkrijte

Naša stručnost Renault Sport

Renault i automobilizam

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više