Renault 4+ program

Je li vaš Renault stariji od četiri godine? Učlanite se u Renault 4+ program te iskoristite posebne pogodnosti i povoljnije održavanje.

Renault 4+ program

Predstavljamo novi program u našim ovlaštenim servisima, kako bi ponudu naših servisnih usluga i proizvoda za starija vozila učinili još privlačnijom.

Alt Image C29

Članstvo vam donosi brojne pogodnosti

uključujući popust do 30% na originalne rezervne dijelove ili povoljne paketne cijene s uključenim rezervnim dijelovima i zamjenom, te uslugu Renault Pomoć na cesti.

 

Pri kupnji ugovora Renault Pomoć na cesti, za samo 149 kn s PDV-om, za vozila starija od 4 godine, kupac će automatski postati član programa 4+ na razdoblje od jedne godine.

Odanost i ljubav rastu s godinama

Baš kao i pogodnosti održavanja vašeg vozila.

Alt Image C29

Učlanite se u Renault 4+ program za samo 149 kn (PDV uključen) i dobit ćete:

Renault Pomoć za cesti


Popuste na originalne rezervne dijelove i paketne cijene za metlice brisača, zamjenu remena i vodene pumpe.

 

Što je vaše vozilo starije, to je veći i popust za održavanje:

 

  • Vozila starosti 4-5 godina: 10% popusta na originalne rezervne dijelove
  • Vozila stara 6-10 godina: 20% popusta na originalne rezervne dijelove
  • Vozila starija od 10 godina: 30% popusta na originalne rezervne dijelove

POSEBNA PONUDA

Renault 4+

Provjerite je li vaš Renault u vrhunskoj formi!

Za sva Renault vozila starija od 4 godine pripremili smo Program 4+ koji vam donosi do 30% popusta na originalne rezervne dijelove koji će produžiti životni vijek vašeg vozila i sačuvati njegovu vrijednost. Što je vaše vozilo starije, to su popusti veći. Iskoristite posebnu ponudu i pridružite se Programu 4+ za 1 kunu, do kraja travnja!

Kako vam možemo pomoći?

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više