SCENIC

Ponovo stvorenZavolite život s Boseom®

Želite doživljaj glazbe uživo u svom Renaultu SCENIC? Bose® i Renault to vam i pružaju! Zahvaljujući subwooferu i devet sjajnih zvučnika kojima upravlja digitalno pojačalo možete uživati u autentičnom zvuku punog raspona.

Neka vas njegov dizajn osvoji

Uživajte u sportskoj otmjenosti verzije Renault SCENIC Bose®. Njegov vanjski dizajn još je upečatljiviji sa 17-inčnim aluminijskim naplatcima dijamantne završne obrade i školjkama osvrtnih zrcala Starry Black. Oznaka Bose® postavljena na prednje bočne strane daje diskretan, a osebujan završni dojam.

Unaprijedite boravak u vozilu!

Navlake zaštićene teflonom®, perforirani kožnati upravljač i ručica mjenjača ukrašeni su sivim prošivima. Instrumentna ploča, obloge oko radija i otvora za zrak ukrašene su sjajno crnim detaljima. Pragove vrata ukrašava Boseov® potpis. I unutrašnjost odiše otmjenošću!

Sve verzije

SCENIC

Odaberite verziju i pogledajte značajke

*Odnosi se na SCENIC Expression TCe 115 Energy EU6. Preporučena cijena bez trošarine. Za izračun krajnje cijene kliknite na link "Trošarina". Cijene su preporučene od strane distributera i koriste samo u informativne svrhe. Za ponudu se obratite u najbliži ovlašteni Renaultov prodajni salon. Cijena je u skladu s trenutno važećom posebnom ponudom. Više o ponudi. Slike su simbolične.