Grand SCENIC

Ponovo rođen


Neka vas privuče njegov magnetičan stil

Ne možete se ne zaljubiti u Renault Grand SCENIC Limited. 17-inčni aluminijski naplatci, crne maske prednjih svjetala, dnevna LED svjetla, zatamnjeni prozori, sjajna crna osvrtna zrcala, kromirane oznake i pragovi vrata „Limited“... Neka vaš stil zablista!

Odaberite iznimnu udobnost...

Ne pristajte na kompromis. Kožnati upravljač kao dio standardne opreme, dvozonski klima-uređaj, elektronska parkirna kočnica, kamera za vožnju unatrag... Vožnja Renaulta Grand SCENIC Limited čini svako putovanje vrhunskim doživljajem.

...i doživite učinkovitost

Renault Grand SCENIC Limited nudi vam na izbor niz ekonomičnih benzinskih i dizelskih motora visokih performansi. Da biste zadovoljili sve svoje želje, odaberite između šesterobrzinskog ručnog mjenjača ili EDC automatskog mjenjača dvostruke spojke.


Izdvojite se iz gomile

Osjetite ushićenje uz stil Renaulta Grand SCENIC Bose® Edition. S 17-inčnim naplatcima Akihiro, zvjezdano crnim osvrtnim zrcalima i potpisom Bose® na prednjim bočnim stranama, on je oličenje sportske otmjenosti.

Za užitak slušanja

Audiosustav Bose® Energy Efficient Series prenosi vas u nevjerojatan svijet glazbe. Pripremite se za jedinstveni zvukovni doživljaj uz njegovih 9 zvučnika, ugrađeni subwoofer i digitalno pojačalo.

Novi način putovanja

Uđite u profinjenu unutrašnjost, u savršenom skladu s filozofijom tvrtke Bose®. Sjana crna obrada prostrane unutrašnjosti, perforirani kožnati upravljač i pragovi vrata Bose® daju glavni pečat.

*Odnosi se na Grand SCENIC Expression TCe 115 Energy EU6. Preporučena cijena bez trošarine. Za izračun krajnje cijene kliknite na link "Trošarina". Cijene su preporučene od strane distributera i koriste samo u informativne svrhe. Za ponudu se obratite u najbliži ovlašteni Renaultov prodajni salon. Cijena je u skladu s trenutno važećom posebnom ponudom. Više o ponudi. Slike su simbolične.