Megane

Osjeti novi užitak u vožnji.
Kompaktna limuzina MEGANE

Odvezite svoj Megane uz dodatne pogodnosti

Odvezite Megane Berline uz 8 godina jamstva i Renault Fleksi financiranje
  • 8 godina jamstva
  • Već od 159 €/mj. (1.197,99 kn) na 4 godine
Fiksni tečaj konverzije utvrđen uredbom Vijeća EU je 1 euro = 7,53450 kuna.

dizajn

Osjeti užitak u vožnji

Skladne linije, isklesani detalji i profinjena završna obrada... Privlačan i dinamičan, Megane ostavlja snažan dojam otkrivajući svoju još profinjeniju siluetu i visokotehnološku unutrašnjost. Želite da se za vama okreću glave?     
Megane - eksterijer, 3d pogled
Prepoznatljiv stil
Isklesanih detalja i dinamičkih linija, Megane ostaje vjeran stilu koji ga je proslavio, a istodobno predstavlja moderan i profinjen izgled. Uživajte u još većoj udobnosti i sigurnosti uz tehnologiju LED Pure Vision, koja proširuje domet vaših prednjih svjetala i pojačava noćnu vidljivost.
Limuzina MEGANE – vanjski profil
Ekspresivne i dinamičke linije
Izdvojite se iz gomile! S ručkama na vratima opremljenima dinamičkim osvjetljenjem, novim dizajnom osvrtnih zrcala i jedinstvenim 16-inčnim, 17-inčnim i 18-inčnim naplatcima Megane izdvaja se iz gomile.
MEGANE – unutrašnjost
"Tehnokabina"
Multimedijski zaslon sustava EASY LINK veličine 9,3 inča, prilagodljivi zaslon za vozača veličine 10,2 inča, središnja konzola s intuitivnim kontrolama... Smjestite se u "tehnokabinu" koja spaja udobnost i ergonomiju.

iskustvo u vozilu

Inovacije koje poboljšavaju vaš život

Optimizirajte svoj svakodnevni doživljaj vožnje pomoću naše tehnologije: pomoć u vožnji Renault Easy Drive, ugrađeni multimedijski sustav Easy Link, personalizirane postavke tehnologije MULTI-SENSE i još mnogo toga. 
Sustav EASY LINK – MEGANE
Dodajte uzbuđenje u svoja putovanja sa sustavom EASY LINK
Jeste li spremni za povezano iskustvo kakvo dosad još niste vidjeli? Uz multimedijski sustav Easy Link, kompatibilan s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, imate jednostavan pristup svim aplikacijama i povezanim uslugama sa središnjeg zaslona veličine 9,3 inča u vozilu Megane.
Limuzina MEGANE – vanjski profil
Uživajte u pomoći u vožnji vozila Renault EASY DRIVE
Vozite bezbrižno! Pomoć u vožnji na autocesti i u prometu, prilagodljiv tempomat Stop & Go, sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) s prepoznavanjem pješaka i biciklista. Na ishodištu inovacija, naši sustavi za pomoć u vožnji poboljšavaju vašu sigurnost i olakšavaju vožnju.
MULTI-SENSE – MEGANE
Prilagodite svoj doživljaj vožnje uz MULTI-SENSE
Zvuk i odzivnost motora, upravljanje, katalog ambijentalne rasvjete i zaslon za vozača koji se može konfigurirati... Pomoću tehnologije MULTI-SENSE odaberite između 4 načina vožnje (MySense, Eco, Comfort i Sport) i prilagodite putovanje svojim potrebama i raspoloženju.

Boje, naplatci, presvlake: prilagodite Megane prema svom ukusu

Megane

Svi detalji vozila Megane

MEGANE – dodatna oprema
MEGANE – Motori
MEGANE – dimenzije i specifikacije
MEGANE – dimenzije i specifikacije

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. To se, među ostalim, odnosi na 10“ informativni zaslon s instrumentima i prikazom navigacije, bežično punjenje pametnog telefona, poziv u nuždi i povezanu navigaciju. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


Otkrijte ostale Renault modele

MEGANE GRANDTOUR
Megane Grandtour
Megane Conquest E-Tech
Megane Conquest E-Tech full hybrid