dodatna oprema

DODAJTE NOVU DIMENZIJU

Prilagodite svoj Megane onako kako želite.
Krovni nosači i krovni kovčezi – MEGANE
krovni nosači i krovni kovčezi
Trebate li više prostora? Jednostavno pričvrstite dodatan kovčeg na krov svog vozila Megane. Ovaj će praktičan, elegantan i čvrsti dodatak povećati utovarni kapacitet vašeg vozila. Neophodni za putovanja bez kompromisa!
Alarmi – MEGANE
alarmi
Pouzdani i nevidljivi, naši alarmi za cjelovitu i robusnu zaštitu nude učinkovitu protuprovalnu zaštitu za vaše vozilo Megane.
Zaštitna folija – MEGANE
zaštitne folije
Zaštitite svoj Megane od svakodnevnih nezgoda! Mala udubljenja, ogrebotine ili čak trljanje više nisu problem.

unutrašnjost

ŽELITE LI PRILAGODITI SVOJE VOZILO MEGANE?

Otkrijte našu paletu dodatne opreme.
Korito prtljažnika i štitnici prtljažnika – MEGANE
korito prtljažnika i zaštita prtljažnika EasyFlex
Jednostavni za postavljanje i čišćenje, korito prtljažnika od gumiranog platna i modularna zaštita EasyFlex savršeni su za prijevoz vašeg tereta. Praktični i svestrani, štitnici prtljažnika tvrtke Renault dobro su prilagođeni vašoj svakodnevnoj upotrebi ili aktivnostima u slobodno vrijeme.
Indukcijski punjač – MEGANE
indukcijski punjač
Jednostavno napunite svoj pametni telefon tako da ga stavite na mjesto za punjenje na središnjoj konzoli.
Preproge – MEGANE
sportske papučice i tepisi
Sportske papučice pojačavaju sportski doživljaj vašeg Megane, dok prilagođeni tepisi pomažu da ostane čist. Jednostavno se održavaju i instaliraju pomoću dvije kvačice za pričvršćivanje.
Višefunkcijski sustav naslona za glavu – MEGANE
višefunkcijski sustav naslona za glavu
Naš višefunkcijski sustav naslona za glavu prilagođava se svim vašim potrebama: iskoristite vješalicu za odjeću, uživajte u užini zahvaljujući uklonjivom stolu za piknik ili skratite duga putovanja pomoću tableta osjetljivog na dodir.

SVI DETALJI VOZILA MEGANE

MEGANE – dimenzije i specifikacije
MEGANE – motori
MEGANE – dimenzije i specifikacije
MEGANE – dimenzije i specifikacije

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Megane Conquest
Megane Conquest
MEGANE GRANDTOUR
Megane Grandtour