R.S. Trophy Novi Renault MEGANE R.S.

Sportski automobil MEGANE R.S. Trophy
  • MEGANE R.S. Trophy – izvana, prednji kraj

Jeste li spremni za vožnju?

Ponovno otkrijte novi MEGANE R.S. u ekskluzivnoj verziji Trophy i pripremite se za ludu vožnju.

Krenite prvi!

  • MEGANE R.S. Trophy – izvana, prednji kraj
  • MEGANE R.S. Trophy – aluminijski naplatci
  • MEGANE R.S. Trophy – stražnji dio

Ekskluzivan dizajn i oprema

MEGANE R.S. Trophy – stražnji dio

Zabavan i sportski dizajn

Pokažite da imate stila! Novi MEGANE R.S. Trophy svakako će vam privući pažnju. Krilo u stilu F1 sa znakom Trophy, crvena kočiona čeljust Brembo®, 19-inčni naplatci Fuji Light i gume Bridgestone® S007, shark antena, stražnja zatamnjena stakla itd. Opustite se u novoj crveno-sivoj unutrašnjosti i uživajte u udobnosti sjedala Recaro s presvlakama Alcantara©.

Unutarnja instrumentna ploča – MEGANE R.S. Trophy

Najbolje od tehnologije Renault Sport

Monitor R.S. i gumb za vožnju R.S., kontrola za pokretanje, višestruko spuštanje stupnja prijenosa... U svoj doživljaj vožnje unesite malo elegancije i uživajte u neusporedivim kontrolama uz ekskluzivne tehnologije Renault Sport u vozilu kojima možete pristupiti putem 10-inčnog naprednog zaslona za vozača Renault Sport i 9,3-inčnog središnjeg zaslona EASY LINK.

MEGANE R.S. Trophy – sportska šasija

Ekskluzivna sportska šasija

Novi MEGANE R.S. Trophy dizajniran je za poboljšanje izvedbe na cesti. Njegov motor zapremnine 1,8 l i 300 konjskih snaga s ekskluzivnom sportskom šasijom koja sadrži uočljive sportske elemente. Koje su njegove prednosti? Diferencijal s ograničenje klizanja Torsen®, prednji kočioni diskovi od dvije vrste materijala, čvršće opruge, amortizeri te otpornije prečke protiv prevrtanja. Počastite se sportskom zabavom!

Svi detalji novog vozila Renault MEGANE R.S.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više