Dizajn za bolje performanse Novi Renault MEGANE R.S.

Sportski automobil MEGANE R.S.

VANJSKI DIZAJN

Sportski izgled nadahnut konkurencijom

Novi MEGANE R.S. ističe se masovnim profilom, sportskim stilom i brojnim značajkama koje su nadahnute svijetom automobilizma.

  • MEGANE R.S. i MEGANE R.S. Trophy – vanjski izgled
  • MEGANE R.S. – naplatci, vanjski profil
  • MEGANE R.S. – izvana, stražnji kraj

PREDNOSTI

Prava sportska limuzina

Novi MEGANE R.S. pokazao se kao referentni uzor za sportske limuzine, od poklopca motora do prtljažnika.

MEGANE R.S. – prednji kraj

Branik s krilom u stilu F1, rešetka hladnjaka u obliku pčelinjeg saća sa znakom dvostrukog dijamanta R.S. i još mnogo toga: Novi MEGANE R.S. pokazuje pravu sportsku odvažnost.

LED prednja svjetla – MEGANE R.S.

Novi MEGANE R.S. pruža rasvjetu vrhunske kvalitete. Dodatna prednja svjetla u obliku karirane zastavice koja su nadahnuta motoutrkama sadrže tehnologiju R.S. Pure Vision. 

Unutrašnjost – instrumentna ploča – Renault MEGANE R.S.

Sportska instrumentna ploča s 10,2-inčnim prilagodljivim zaslonom za vozača i 9,3-inčnim multimedijskim zaslonom EASY LINK, posebnim kožnatim upravljačem s ručicama R.S., aluminijskim papučicama, ekskluzivnim oblogama u „karbonski sivoj“ boji i još mnogo toga. Spojite užitak i sjajnu izvedbu!

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI Iznimno sportska unutrašnjost

Ekskluzivne presvlake R.S., materijali visoke kvalitete, elegantna završna obrada i istaknuti detalji koji su svojstveni za Renault Sport... Oslobodite vozača motoutrka u sebi u sportskoj kabini svog novog vozila MEGANE R.S.!

Svi detalji novog vozila Renault MEGANE R.S.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više