Otkrijte Renault

Otkrijte što nas nadahnjuje. Otkrijte našu strast.

Marka Renault

Strast je ono što nas nadahnjuje i pogoni svakog dana. Vodi nas strast da pomognemo našim kupcima da ostvare svoje strastvene želje pomoću naših proizvoda i usluga.

Marka Renault

Marka Renault

Senzualan i topli stil, inovativni koncepti, proizvodi i usluge razvijeni da ispunjavaju vaše potrebe... Otkrijte po čemu se razlikujemo od drugih.

 

otkrijte marku Renault

Grupa Renault

Grupa Renault

Jedna strategija, ciljevi, partnerstvo itd. Otkrijte međunarodnu tvrtku francuskog porijekla, s poviješću dužom od stoljeća.

 

otkrijte Grupu Renault

Renault u Hrvatskoj

Renault u Hrvatskoj

Već niz godina naš tržišni udjel među najvećima je u Hrvatskoj. Zahvaljujući našoj mreži koju čini više od 25 prodajnih mjesta prošle smo godine u Hrvatskoj prodali više od 7.400 vozila.

otkrijte Renault u Hrvatskoj

Strast za životom

Potiče nas strast, pomičemo vlastite granice i ponovno ispisujemo kôd za svijet automobilizma.

Konceptni automobili Renault

Konceptni automobili Renault

Otkrijte našu ponudu konceptnih automobila koji budućnost dovode u sadašnjost i utjelovljuju našu viziju automobila budućnosti.

iskusite inovaciju konceptnih automobila Renault

Renault i automobilizam

Renault i automobilizam

Veličanstvene pobjede i legendarni vozači... Već 120 godina suočavamo se s izazovima utrka i savladavamo ih.

podijelite našu strast za automobilizmom

Easy Life

Easy Life

Otkrijte sve tehnologije Renault EASY DRIVE i Renault CONNECT te naše inovativne motore. 

 

istražite Easy Life

Propisi

Imamo ulogu u evoluciji propisa za vozila i naša je dužnost obavijestiti vas što promjene predstavljaju i koje su njihove posljedice za vas.

WLTP

WLTP

Oduvijek smo bili predani smanjivanju utjecaja koji naši proizvodi imaju na okoliš, a od rujna 2018. sva su nova vozila certificirana protokolom WLTP.

otkrijte protokol WLTP

Uredba REACH

Uredba REACH

Vjerno smo radili na promicanju odgovorne upotrebe naših proizvoda i zaštite ljudskog zdravlja od rizika povezanih s kemijskim tvarima.

otkrijte uredbu REACH

Izvedbe s dizelskim i benzinskim motorima

Izvedbe s dizelskim i benzinskim motorima

U skladu sa svojim vrijednostima dizajnirali smo dva nova dizelska i benzinska motora s ciljem smanjivanja emisija štetnih tvari naših vozila.

otkrijte naše nove dizelske i benzinske motore

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više