Otkrijte Renault

Otkrijte što nas nadahnjuje. Otkrijte našu strast.

Marka Renault

Strast je ono što nas nadahnjuje i pogoni svakog dana. Vodi nas strast da pomognemo našim kupcima da ostvare svoje strastvene želje pomoću naših proizvoda i usluga.

Marka Renault

Renault Koleos

Senzualan i topli stil, inovativni koncepti, proizvodi i usluge razvijeni da ispunjavaju vaše potrebe... Otkrijte po čemu se razlikujemo od drugih.

 

otkrijte marku Renault

Grupa Renault

Sjedište tvrtke Renault

Jedna strategija, ciljevi, partnerstvo itd. Otkrijte međunarodnu tvrtku francuskog porijekla, s poviješću dužom od stoljeća.

 

otkrijte Grupu Renault

Renault u Hrvatskoj

Predstavljamo Renault

Već niz godina naš tržišni udjel među najvećima je u Hrvatskoj. Zahvaljujući našoj mreži koju čini više od 25 prodajnih mjesta prošle smo godine u Hrvatskoj prodali više od 7.400 vozila.

otkrijte Renault u Hrvatskoj

Strast za životom

Potiče nas strast, pomičemo vlastite granice i ponovno ispisujemo kôd za svijet automobilizma.

Konceptni automobili Renault

Renault EZ-ULTIMO

Otkrijte našu ponudu konceptnih automobila koji budućnost dovode u sadašnjost i utjelovljuju našu viziju automobila budućnosti.

iskusite inovaciju konceptnih automobila Renault

Renault i automobilizam

Renault Sport

Veličanstvene pobjede i legendarni vozači... Već 120 godina suočavamo se s izazovima utrka i savladavamo ih.

podijelite našu strast za automobilizmom

Easy Life

Renault 4CONTROL

Otkrijte sve tehnologije Renault EASY DRIVE i Renault CONNECT te naše inovativne motore. 

 

istražite Easy Life

Propisi

Imamo ulogu u evoluciji propisa za vozila i naša je dužnost obavijestiti vas što promjene predstavljaju i koje su njihove posljedice za vas.

WLTP

Konceptni automobil Renault

Oduvijek smo bili predani smanjivanju utjecaja koji naši proizvodi imaju na okoliš, a od rujna 2018. sva su nova vozila certificirana protokolom WLTP.

otkrijte protokol WLTP

Uredba REACH

Renault REACH

Vjerno smo radili na promicanju odgovorne upotrebe naših proizvoda i zaštite ljudskog zdravlja od rizika povezanih s kemijskim tvarima.

otkrijte uredbu REACH

Izvedbe s dizelskim i benzinskim motorima

Dizelski motor s tehnologijom AdBlue

U skladu sa svojim vrijednostima dizajnirali smo dva nova dizelska i benzinska motora s ciljem smanjivanja emisija štetnih tvari naših vozila.

otkrijte naše nove dizelske i benzinske motore

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više