Renault TWINGO – izvana

RENAULT TWINGO VEĆ OD 799 KN MJESEČNO (106,05 €)*

Samo reci kamo!

*Fiksni tečaj konverzije utvrđen uredbom Vijeća EU je 1 euro = 7,53450 kuna.

   

Odvezite svoj Twingo uz dodatne pogodnosti

Renault TWINGO – ponuda

Renault Fleksi

Twingo uz Renault Fleksi već od 799 kn/mj. (106,05 €)

otkrijte ponudu
Renault TWINGO – ponuda

vozila na zalihi

Zainteresirani ste za kupnju novog vozila? Provjerite vozila na zalihi.

provjerite zalihu

dizajn Gradski automobili profinjenog dizajna

S novim prednjim krajem, LED svjetlosnim potpisom i 15-inčnim naplatci Altanana sasvim Twingo predstavlja se u šik modernom svjetlu.

oprema

Iznimno agilan i povezan

Multimedija automobila Renault TWINGO

Ostanite umreženi

Povežite svoj Apple™ ili Android™ pametni telefon i pristupite omiljenim aplikacijama sa 7-inčnog zaslona EASY LINK. Uživajte u doživljaju sustava Renault CONNECT uz povezane usluge i aplikaciju My Renault*. 

 

*Povezane usluge i navigacija bit će dostupni kasnijeg datuma. Apple CarPlay™ robna je marka tvrtke Apple Inc. Android Auto™ robna je marka tvrtke Google Inc.

Crveni Renault TWINGO, lijeva strana

Zabavite se u gradu bez brige

Zahvaljujući servoupravljaču i radijusu zakretanja kotača od 4,3 m, Twingo može stati bilo gdje, čak i najmanje parkirališno mjesto. 

 

Upozorenje na skretanje s prometne trake, tempomat – ograničivač brzine, elektronički sustav stabilnosti vozila (ESC) te prednji i bočni zračni jastuci, itd. Twingo omogućuje vam bezbrižnu vožnju!

verzije

Odaberite verziju automobila Twingo koja vam najviše odgovara

equilibre

equilibre

  • Benzin

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Sve prikazane cijene su maloprodajne preporučene cijene. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča i drugih sirovina, neki elementi opreme prikazani na internet stranici ili u brošuri trenutno nisu dostupni. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

   

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Renault modele

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više