Renault TWINGO – izvana

Renault TWINGOSamo reci kamo!

već od 90.400 HRK

Odvezite svoj Twingo uz dodatne pogodnosti

Renault TWINGO – ponuda

Renault fleksi

Twingo uz Renault fleksi već od 739 kn/mj.

otkrijte ponudu
Renault TWINGO – ponuda

vozila na zalihi

Zainteresirani ste za kupnju novog vozila? Provjerite vozila na zalihi.

provjerite zalihu

dizajn Gradski automobili profinjenog dizajna

S novim prednjim krajem, LED svjetlosnim potpisom i novim 16-inčnim Monega naplatcima Twingo se predstavlja u šik modernom svjetlu.

oprema

Iznimno agilan i povezan

Multimedija automobila Renault TWINGO

Ostanite povezani

Povežite svoj Apple™ ili Android™ pametni telefon i pristupite omiljenim aplikacijama sa 7-inčnog zaslona Easy Link. Uživajte u doživljaju sustava Renault CONNECT uz povezane usluge i aplikaciju MY Renault*. 

 

*Povezane usluge i navigacija bit će dostupni kasnijeg datuma. Apple CarPlay™ robna je marka tvrtke Apple Inc. Android Auto™ robna je marka tvrtke Google Inc.

Crveni Renault TWINGO, lijeva strana

Zabavite se u gradu bez brige

Zahvaljujući servo upravljaču i radijusu zakretanja kotača može se parkirati i na najuža parkirna mjesta. Prava je zvijezda u tri zaokreta... a time ste i vi!


Učinkoviti motori omogućuju vam da jednako uživate krstareći gradom ili otvorenom cestom. Automatski EDC mjenjač s dvostrukom spojkom savršeni je suputnik u gradu.

verzije

Odaberite novu verziju automobila Twingo koja vam najviše odgovara

Limited

Limited

već od 90.400 HRK
Intens

Intens

već od 101.400 HRK

verzija

Otkrijte verziju Limited

  • TWINGO Limited

Želite li još elegantniji vanjski izgled?

Neka vas oduševe ekskluzivno dizajnirani elementi koji daju Renaultu Twingo potpuno novi izgled.

Svi detalji novog vozila TWINGO

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. To se, među ostalim, odnosi na 10“ informativni zaslon s instrumentima i prikazom navigacije, bežično punjenje pametnog telefona, poziv u nuždi i povezanu navigaciju. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Renault modele

ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
već od 246.900 HRK
CLIO
CLIO
već od 94.900 HRK
CAPTUR
CAPTUR
već od 135.700 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više