Novi Renault TRAFIC Passenger Carmine Red

Renault otkriva

Novi Renault TRAFIC Passenger

Vaš idealan partner za putovanja

Novi Renault TRAFIC Passenger
  • Novi Renault TRAFIC Passenger Carmine Red

Verzija Rouge Carmin s još izražajnijim dizajnom

Novi TRAFIC Passenger može se pohvaliti osvježenim izgledom s izražajnijim prednjim krajem. Njegova nova rešetka ima vertikalne  linije kao kontrast novom dinamičnijem poklopcu motora sa skulpturiranim horizontalnim stilom. Zasigurno će privlačiti poglede.


Ovladajte otvorenom cestom u svim uvjetima zahvaljujući prepoznatljivim Full LED prednjim svjetlima u obliku slova C, LED svjetlima za maglu i brojnim sustavima za pomoć u vožnji. 


Novi TRAFIC Passenger u ekskluzivnoj lansirnoj boji Rouge Carmine definitivno će vas impresionirati. S novim naplatcima od 17 " zasigurno će se istaknuti u mnoštvu.

  • Novi Renault TRAFIC Passenger – unutrašnjost sprijeda

Tehnologija i modularnost

Novi TRAFIC Passenger ima redizajniranu kabinu, koja je spoj tehnologije, dizajna i praktičnosti. Horizontalna obloga instrumentne ploče uklapa se u obloge na vratima, što otvara prostor. Njegov upravljač, ručica mjenjača i kontrole potpuno su redizajnirane kako bi vam pružile zajamčeni jedinstveni doživljaj. Ponovno otkrijte užitak u vožnji u njegovoj potpuno opremljenoj unutrašnjosti: bežični punjač, vrlo veliki držač čaše, pretinac Easy Life i još mnogo toga. Otkrijte ljubav prema putovanju!

Ostanite povezani za upravljačem pomoću 8-inčnog zaslona opremljenog multimedijskim sustavom EASY LINK, dostupnog s navigacijom ili bez nje. Ostanite u kontaktu pomoću tehnologije zrcaljenja pametnog telefona kompatibilne s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. Podignite vožnju na novu razinu uz tehnologiju prepoznavanja glasa i kontrole na upravljaču.

Njegov putnički prostor zadržao je svoj modularan raspored i najveću udobnost u klasi. Prijeđite s 5 na 9 sjedala bez narušavanja utovarnog prostora. Novi TRAFIC Passenger optimizirao je tehnologiju distribucije temperature za apsolutnu udobnost, bez obzira na raspored.

  • Novi Renault TRAFIC Passenger Carmine Red – prikaz 3/4 prednjeg kraja

Poboljšana sigurnost

Bezbrižno vozite zahvaljujući najnovijoj generaciji sustava za pomoć u vožnji integriranoj u novi TRAFIC Passenger. Prilagodljivi tempomat, sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS), upozorenje na izlazak iz prometne trake i upozorenje na mrtvi kut jamče vašu sigurnost dok putujete.

Uživajte u učinkovitosti i udobnosti uz njegovu Start & Stop tehnologiju u vozilu, kao i paletu motora koja zadovoljava i najnovije standarde potpune kontrole zagađivanja Euro 6D-Full. Odaberite motor koji vam najbolje odgovara, s ručnim (110 KS i 150 KS) ili EDC automatskim mjenjačem (150 KS ili 170 KS). Ovaj responzivni 6-brzinski mjenjač s dvostrukom spojkom omogućuje vam brzu i neometanu promjenu brzina za ugodniju vožnju.

 

Dok čekate novi Renault TRAFIC Passenger....

Ponuda gospodarskih vozila Renault

Naša laka gospodarska vozila

Otkrijte ih
Novi Renault TRAFIC SpaceClass

Novi Renault TRAFIC SpaceClass

Saznajte više

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više