Renault predstavlja novi Renault MEGANE

Novi MEGANE, prilagođen vašim potrebama u više verzija, nudi jedinstveno vozačko iskustvo. Dostupan je i s novim E-TECH pogonskim sustavom s priključkom za napajanje, koji je ekskluzivno dostupan na Grandtour verziji.

 • Nova kompaktna limuzina Renault MEGANE
 • Novi MEGANE
 • Nova kompaktna limuzina Renault MEGANE
Nova limuzina Renault MEGANE

Novi Renault MEGANE profinjenog dizajna…

Skladne linije, svjetlosni potpis tvrtke Renault u obliku slova C i svjetla LED Pure Vision, nova dinamična stražnja 100% LED svjetla, obnovljeni branik i nova kromirana rešetka, 16-inčni, 17-inčni ili 18-inčni naplatci, besprijekorna završna obrada... Zavodljiv i živahan, novi MEGANE otkriva još elegantniji izgled koji će mamiti poglede. Jeste li spremni za osvajanje obožavatelja?

Nova kompaktna limuzina Renault MEGANE

…i tehnološki napredne kabine…

Imajte najbolju Renault tehnologiju na dohvat ruke pomoću 10,2-inčnog upravljačkog zaslona i 9,3-inčnom EASY LINK multimedijskog zaslona. Pomoćni sustav za autoceste i gradske putove, upozorenje na nenamjernu promjenu voznog traka, sustav za pomoć pri aktivnom kočenju AEBS s prepoznavanjem biciklista i pješaka, upozorenje za detekciju umora, multimedijski sustav EASY LINK s Android Auto ™ i Apple CarPlay ™ značajkama. Odaberite duševni mir!

Nova limuzina Renault MEGANE

…za novo iskustvo užitka u vožnji.

Novi MEGANE ističe svoju svestranost pomoću svoje hibridne punjive tehnologije s priključkom za napajanje E-TECH Plug-in* u kombinaciji s 1,6-litrenim benzinskim motorom i dva električna motora. Za svakodnevnu vožnju odaberite električni način rada i uživajte u tihoj, udobnoj vožnji s nenadmašivim odzivom (do 65 km gradske vožnje isključivo na električni pogon). Ako želite otići na odmor, jednostavno krenite na put ne razmišljajući o dometu vožnje.
 
* Ekskluzivno dostupno u Grandtour verziji, a kasnije i u verziji Berline.

Nova verzija vozila MEGANE R.S. Line

Elegancija sportskog automobila

Vanjski izgled novog Renaulta MEGANE R.S. Line ističe se svojim senzualnim linijama, spojlerom u stilu F1, specifičnim za R.S. Line, sportskim stražnjim odbojnicima i prilagođenim naplatcima od 17 ili 18 inča. Iznutra će vas impresionirati karbonski detalji i istaknuti ukrasni šavovi, kožni upravljač s dvostrukim logotipom R.S., aluminijskim sportskim papučicama i sjedalima “Alcantara” s integriranim naslonima za glavu. Jedinstvena osobnost koja kombinira sportsku kreativnost i sofisticiranost.

Nova verzija vozila MEGANE R.S. Line – kompaktna limuzina

Novi MEGANE Grandtour

Novi obiteljski kavaran MEGANE Grandtour

Elegantan i modularan karavan

Nedostaje li vam prostora u vozilu? Novi MEGANE Grandtour, mišićavih bokova i elegantnih linija te rekordne utovarne dužine, ističe se prostranim i modularnim prtljažnikom i brojnim pretincima. Novi karavan MEGANE Grandtour svakako kombinira eleganciju i svestranost. Novi MEGANE Grandtour, koji je opremljen E-TECH Plug-in motorom, nudi vam odzivnost i udobnost električnog vozila i svestranost hibrida. Opustite se i uživajte u vožnji!

Otkrijte i nova vozila Renault MEGANE R.S. i R.S. Trophy

Nouvelle Renault MEGANE R.S. berline compacte sportive

Želite biti u tijeku s novostima o početku prodaje novog Renaulta MEGANE?

Dok čekate novi Renault MEGANE

Paleta osobnih vozila Renault

Naša osobna vozila

Sva naša vozila, od višenamjenskih vozila do malih automobila, od limuzina do SUV-ova.

Otkrijte
CLIO E-TECH, CAPTUR E-TECH

Naša ponuda motora E-TECH

Otkrijte naše hibridne motore prilagođene za sve.

Istražite
 • SubPrefooter Icon

  Ovlaštena mreža nadohvat rukeViše od 20 prodajno-servisnih lokacija

 • SubPrefooter Icon

  Pomoć na cesti 24hU Hrvatskoj i Europi

 • SubPrefooter Icon

  Vozite s povjerenjemzahvaljujući jamstvima tvrtke Renault

 • SubPrefooter Icon

  Olakšajte si svakodnevni životuz MY Renault

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznaj više