Novi Renault TALISMAN Grandtour

Još udobniji i modularan

Već od
216.900 HRK
Renault TALISMAN Grandtour – obiteljski kavaran

Odvezite svoj novi Renault TALISMAN Grandtour uz posebnu ponudu

POSEBNA PONUDA

RENAULT FLEKSI

Renault TALISMAN Grandtour uz uštedu do 34.000 kn

Otkrijte ponudu
VOZILA NA ZALIHI

VOZILA NA ZALIHI

Zainteresirani ste za kupnju novog vozila? Provjerite vozila na zalihi.

Provjerite zalihu

Dizajn Elegantan i svestran karavan

TALISMAN Grandtour opravdava svoju reputaciju snažnog i dinamičkog karavana sa svojim aerodinamičnim oblikom i elegantnim profilom. Impresivan prednji kraj naglašen je novim visokotehnološkim svjetlosnim potpisom, robusnom rešetkom i kromiranim detaljima.

Iskustvo u vozilu

Unaprijedite svoja putovanja

Naše inovativne tehnologije predviđaju vaše potrebe i prilagođavaju se vašoj svakodnevnoj rutini za bezbrižnu vožnju.

Instrumentna ploča, unutrašnjost – TALISMAN Grandtour

Uživajte u vožnji optimalne udobnosti

Od ambijentalne rasvjete do performansi, stvorite personalizirani doživljaj vožnje uz odabir između 4 načina (Eco, Comfort, Sport, MySense) u sustavu MULTI-SENSE. Ekskluzivan sustav pogona na sva 4 kotača 4CONTROL s varijabilnom amortizacijom upravlja vašim promjenama smjera prema potrebi uz bolje upravljanje za lakše manevriranje.

TALISMAN Grandtour – izvana – prednji kraj

Tehnologije na samom vrhu inovacija

Vozite smireno i opušteno. Našim revolucionarnim tehnologijama možete jednostavno pristupiti preko prilagodljivog zaslona za vozača veličine 10,2 inča ili povezanog tableta sustava EASY LINK veličine 9,3 inča: prednja svjetla LED Matrix Vision aktivirana u svjetlosnom slijedu dobrodošlice, sustavi za pomoć u vožnji Renault EASY DRIVE, ugrađeni multimedijski sustav Renault CONNECT, MULTI-SENSE i drugo.

VERZIJA

Novi TALISMAN Grandtour INITIALE PARIS

Novi TALISMAN Grandtour kombinira stil i raznolikost u svojoj verziji prve klase vozila INITIALE PARIS.

  • Kožnata unutrašnjost – TALISMAN Grandtour INITIALE PARIS

Umjetnost elegancije

Novi TALISMAN Grandtour INITIALE PARIS otkriva snažan i elegantan dizajn, visokokvalitetne materijale, iznimnu udobnost i revolucionarne tehnologije. Pokazujući ono najbolje od naše stručnosti, odiše profinjenošću u svakom pogledu i privlači vas u svoj ekskluzivan svijet.

Otkrijte verziju

Verzije

Odaberite novu verziju automobila TALISMAN Grandtour koja vam najviše odgovara

Svi detalji novog vozila Renault TALISMAN Grandtour

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. To se, među ostalim, odnosi na 10“ informativni zaslon s instrumentima i prikazom navigacije, bežično punjenje pametnog telefona, poziv u nuždi i povezanu navigaciju. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Renault modele

Novi TALISMAN
Novi TALISMAN
Već od 206.900 HRK
Novi MEGANE
Novi MEGANE
Već od 141.900 HRK
Novi MEGANE Grandtour
Novi MEGANE Grandtour
Već od 147.900 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više