Dinamičan stil Novi Renault MEGANE

Renault MEGANE – unutarnji i vanjski dizajn

Vanjski dizajn

Dinamičan, sofisticirani profil

Prepoznatljivog svjetlosnog potpisa, izražajnih linija i besprijekorne završne obrade, novi MEGANE u potpunosti prihvaća svoj moderan i elegantan stil.

  • Limuzina MEGANE – izvana
  • MEGANE – izvana, stražnji kraj
  • MEGANE – panoramski stakleni krov

PREDNOSTI

Elegancija i moderan izgled

S LED Pure Vision svjetlima, redizajniranim prednjim krajem, atmosferom koju je moguće prilagoditi pomoću tehnologije MULTI-SENSE i još mnogo toga... Osobnost novog vozila MEGANE prikazana je u punom sjaju.

LED PURE Vision svjetla – MEGANE

Osvijetlite cestu ispred sebe! Full LED Pure Vision svjetla poboljšavaju vidljivost kako biste noću mogli sigurno voziti.    

Limuzina MEGANE – izvana, prednji kraj

S redizajniranim branikom, novom kromiranom rešetkom, prepoznatljivim i legendarnim svjetlosnim potpisom tvrtke Renault u obliku slova C i još mnogo toga... Novi MEGANE ističe se već na prvi pogled.   

MEGANE – unutrašnjost, instrumentna ploča

Uživajte u intuitivnijem doživljaju u modernom i ergonomskom prostoru, osmišljenom tako da vam olakša svakodnevnu vožnju. 

Dizajn unutrašnjosti Visokotehnološka kabina

Krenite na nevjerojatno putovanje! Novi MEGANE vozaču i putnicima nudi jedinstveni prostor i kabinu koja spaja udobnost, profinjenost i tehnologiju.

Svi detalji novog vozila Renault MEGANE

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više