Dinamičan stil Novi Renault MEGANE

Renault MEGANE – unutarnji i vanjski dizajn

Vanjski dizajn

Dinamičan, sofisticirani profil

Prepoznatljivog svjetlosnog potpisa, izražajnih linija i besprijekorne završne obrade, novi MEGANE u potpunosti prihvaća svoj moderan i elegantan stil.

 • Limuzina MEGANE – izvana
 • MEGANE – izvana, stražnji kraj
 • MEGANE – panoramski stakleni krov

PREDNOSTI

Elegancija i moderan izgled

S LED Pure Vision svjetlima, redizajniranim prednjim krajem, atmosferom koju je moguće prilagoditi pomoću tehnologije MULTI-SENSE i još mnogo toga... Osobnost novog vozila MEGANE prikazana je u punom sjaju.

LED PURE Vision svjetla – MEGANE

Osvijetlite cestu ispred sebe! Full LED Pure Vision svjetla poboljšavaju vidljivost kako biste noću mogli sigurno voziti.    

Limuzina MEGANE – izvana, prednji kraj

S redizajniranim branikom, novom kromiranom rešetkom, prepoznatljivim i legendarnim svjetlosnim potpisom tvrtke Renault u obliku slova C i još mnogo toga... Novi MEGANE ističe se već na prvi pogled.   

MEGANE – unutrašnjost, instrumentna ploča

Uživajte u intuitivnijem doživljaju u modernom i ergonomskom prostoru, osmišljenom tako da vam olakša svakodnevnu vožnju. 

Dizajn unutrašnjosti Visokotehnološka kabina

Krenite na nevjerojatno putovanje! Novi MEGANE vozaču i putnicima nudi jedinstveni prostor i kabinu koja spaja udobnost, profinjenost i tehnologiju.

Svi detalji novog vozila Renault MEGANE

 • SubPrefooter Icon

  Ovlaštena mreža nadohvat rukeViše od 20 prodajno-servisnih lokacija

 • SubPrefooter Icon

  Pomoć na cesti 24hU Hrvatskoj i Europi

 • SubPrefooter Icon

  Vozite s povjerenjemzahvaljujući jamstvima tvrtke Renault

 • SubPrefooter Icon

  Olakšajte si svakodnevni životuz MY Renault

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više