Nova MEGANE GrandCoupe limuzina

Renault otkriva

Novi Renault MEGANE GrandCoupé

Dinamična limuzina s naprednom tehnologijom

Novi Renault MEGANE GrandCoupé
  • MEGANE GrandCoupé limuzina – izvana

Još sofisticiraniji i tehnološki napredniji

Limuzina MEGANE GrandCoupé

Limuzina s privlačnim i profinjenim dizajnom...

Novi MEGANE GrandCoupé još je sportskijeg duha i potvrđuje svoju dinamičnu osobnost s osvježenim prednjim krajem koji se ističe novom kromiranom prednjim rešetkom, C-Shape svjetlosnim potpisom simboličnim za marku Renault, 16-inčnim, 17-inčnim i 18-inčnim naplatcima te panoramskim krovnim otvorom. Novi MEGANE GrandCoupé također privlači svojom unutrašnjošću s kromiranim detaljima, oblogama s efektom satena, dekoracijama u brušenom aluminiju, novim presvlakama „Titanium Black” sa srebrnim obrubima itd. Jeste li spremni biti očarani? 

...prilagodljivom visokotehnološkom kabinom...

9,3-inčni multimedijski zaslon EASY LINK, prilagodljivi 10,2-inčni zaslon za vozača, bezokvirno osvrtno zrcalo, svjetla dobrodošlice... Novi MEGANE GrandCoupé želi vam dobrodošlicu u modernizirani putnički prostor koji sadrži umrežene, pametne funkcije. Sustav MULTI-SENSE omogućuje vam da odaberete jedan od 4 načina vožnje (MySense, Comfort, Sport i Eco) kako biste prilagodili atmosferu vozila svojim željama i još više uživali u udobnosti i tehnologiji.

MEGANE GrandCoupé „Tehnokabina”
MEGANE GrandCoupé EASY LINK multimedijski sustav

...i naprednom tehnologijom

Naša inovativna tehnologija osigurava jednostavno manevriranje i poboljšava sigurnost, tako da novi MEGANE GrandCoupé možete voziti potpuno bezbrižno. Multimedijski sustav EASY LINK u vozilu kompatibilan sa sustavima Android™ i Apple Carplay™ i s 9,3-inčnim zaslonom na dodir, prilagodljivi tempomat Stop & Go, Easy Park Assist, upozorenje na izlazak iz prometne trake, Sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde AEBS, upozorenje na umor, prednji zaslon, kartica slobodne ruke i još mnogo toga.

  • Limuzina MEGANE GrandCoupé
  • Limuzina MEGANE GrandCoupé
  • Limuzina MEGANE GrandCoupé
  • Limuzina MEGANE GrandCoupé

Renault, budite na samom izvoru inovacija

Ponuda putničkih vozila Renault

Tehnologija

Otkrijte Renault EASY DRIVE i Renault EASY CONNECT.

Istražite
Marka Renault

Naša marka

Otkrijte što našu marku čini drukčijom zahvaljujući našoj stručnosti i ciljevima.

Otkrijte
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više