Novi Renault MEGANE GrandCoupé

Još više tehnologije

Već od
151.900 HRK
MEGANE Sedan berline

Odvezite svoj novi Renault MEGANE GrandCoupé posebnu ponudu

Ponuda Megane Grandcoupe

POSEBNA PONUDA

Odvezite novi Renault MEGANE GrandCoupé

  • uz 4 godišnje rate bez kamata,
  • 4 zimske gume,
  • 4 godine produljenog jamstva
  • i popust do 6.000 kn.
Otkrijte ponudu

DIZAJN Privlačna i sofisticirana limuzina

Sa sportskim profilom, redizajniranim prednjim krajem naglašenim kromiranom rešetkom, svjetlosnim potpisom u obliku slova C, 16, 17 i 18-inčnim naplatcima te elegantnom, visokotehnološkom unutrašnjošću... Novi MEGANE GrandCoupé sigurno će izazvati pomamu. Pripremite se biti očarani!

Iskustvo u vozilu

Tehnologija na koju se lako naviknuti

Sustav EASY LINK – MEGANE GrandCoupé

Multimedijski sustav EASY LINK

Jeste li spremni za povezano iskustvo kakvo dosad još niste vidjeli? Uz multimedijski sustav EASY LINK, kompatibilan s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, imate jednostavan pristup svojem multimedijskom svemiru sa središnjeg zaslona veličine 9,3 inča u novom vozilu MEGANE GrandCoupé.

Sustav MULTI-SENSE – MEGANE GrandCoupé

MULTI-SENSE

Uz MULTI-SENSE možete odabrati između 8 postavki ambijentalne rasvjete i 4 načina vožnje (MySense, Eco, Comfort i Sport), tako da možete prilagoditi svoje putovanje svojem raspoloženju i potrebama: zvuk motora i responzivnost, upravljanje i konfiguracija zaslona za vozača itd.

 MEGANE GrandCoupé – sustavi za pomoć u vožnji

Renault EASY DRIVE – sustavi za pomoć u vožnji

Naše inovativne tehnologije omogućuju jednostavno upravljanje i povećavaju svakodnevnu sigurnost: Stop & Go prilagodljivi tempomat, Easy Park Assist, upozorenje na izlazak iz prometne trake, AEBS sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde s detekcijom pješaka, upozorenje na umor, prednji zaslon, kartica slobodne ruke i dr.

VERZIJE

Odaberite novu verziju vozila MEGANE GrandCoupé koja vam najviše odgovara

Svi detalji novog vozila MEGANE GrandCoupé

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Renault modele

Novi MEGANE Grandtour
Novi MEGANE Grandtour
Već od 155.900 HRK
GRAND SCENIC
GRAND SCENIC
Već od 214.050 HRK
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više